Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, luată cu ambulanța de la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu faimoasa brunetă: „Simt că mi se taie respirația”

Andreea Tonciu, luată cu ambulanța de la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu faimoasa brunetă: „Simt că mi se taie respirația”

GALERIE FOTO (3)

Andreea Tonciu a fost luată cu Ambulanța de la Survivor România 2022. Faimoasa brunet a acuzat ceva probleme chiar în primul joc pentru imunitate, așadar a fost nevoie de intervenția medicilor chiar ăn timpul concursului.

Au fost momente dramatice pentru Andreea Tonciu, chiar la începutul celui mai nou sezon Survivor România 2022. Bruneta din echipa Faimoșilor a avut probleme chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană. Medicii i-au atras atenția că poate să sufere o otită severă în timpul zborului.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Republica Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea Tonciu cu puţin timp înainte de a pleca spre Republica Dominicană.

Şi mama Andreei Tonciu a confirmat că fiica ei a fost foarte bolnavă şi chiar s-a temut pentru ea că s-ar fi infectat cu Covid.

“În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul. Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povesitit mama Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, luată cu ambulanța de la Survivor România

Însă Andreea Tonciu s-a simțit rău chiar în timpul primului joc de imunitate. Bruneta nu a mai putut intra pe traseu. A fost imediat înlocuită în cursă de Laura Giurcanu.

„Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot”, a apucat Andreea Tonciu să mai spună înainte de a fi dusă la Ambulanță, pentru a primi îngrijiri medicale.

Pe 16 ianuarie, Daniel Pavel a dat startul unui nou sezon Survivor România din Republica Dominicană. Sunt 24 de concurenți, divizați în echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor.
După primul joc, pe un traseu mixt apă-sol, Faimoșii nu au reușit să le facă față Războinicilor, care au învins cu scorul de 10 la 8 prima confruntare din Jungla Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: