Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Bruneta își va testa limitele în Republica Dominicană

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Bruneta își va testa limitele în Republica Dominicană

Andreea Tonciu, probleme de sănătate chiar înainte să plece la Survivor România

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdarea începerea emisiunii Survivor România 2022. În urmă cu puțin timp s-a aflat și numele primei vedete care va participa în competiție. Andreea Tonciu este decisă să-și testeze limitele.

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Bruneta își va testa limitele în Republica Dominicană

Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022. Așteptarea telespectatorilor a luat sfârșit, iar primul nume al vedetei care participă la Survivor România 2022 a fost anunțat. Este vorba despre Andreea Tonciu. Vedeta este pregătită să meargă în Republica Dominicană și să își învingă temerile. De asemenea, bruneta este hotărâtă să-și testeze limitele.

Survivor România 2022 va veni cu noi surprize pentru fanii emisiunii, mai ales că reality show-ul a fost preluat de PRO TV. Televiziunea l-a cooptat de la Kanal D cu tot cu prezentatorul Daniel Pavel. Potrivit Ciao.ro, Andreea Tonciu va intra în competiție și va face parte din echipa Faimoșilor.

Prin concurenții care vor participa la Survivor România 2022 se numără CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle și Xonia. Acum, fanii emisiunii așteaptă difuzarea noului sezon. Cătălin Măruță a fost cel care a prezentat numele vedetelor care vor participa în emisiunea difuzată de Pro Tv. „Astăzi suntem matinali pentru că nu mai avem deloc răbdare 😱😱. După ora 15:30, ne vedem la „La Măruță” și aflăm cine va face parte din echipa Faimoșilor ❤️ Toată lumea e alături de noi, da???😨😨🥳🥳”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii Survivor România.

Survivor revine la PRO TV

După cinci ani, show-ul Survivor România revine la PRO TV. Emisiunea va fi prezentată de Daniel Pavel care va fi alături de concurenți. Regulile concurenților sunt clare și precise. Aceștia sunt împărțiți în două tabere care vor face față provocărilor zilnice. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă va trebui să elimine unul dintre membrii. Pe pagina de instagram, PRO TV a anunțat deja că au început înscrierile pentru show-ul prezentat de Daniel Pavel. „Înscrierile sunt în toi. Crezi că ai ce îți trebuie pentru a câștiga? Îndrăznește 🔥💣😎”, apare scris într-o postare de pe pagina show-ului.

Așadar, cei care vor să participe în noul sezon al emisiunii, trebuie să completeze un formular pe site-ul survivor.protv.ro.„Ai o rezistență fizică de neegalat. Mental ești de nezdruncinat. Ai abilități de strateg și spirit de învingător. Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație. Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite. Dar ai ce trebuie să câștigi «Survivor», cel mai dur reality show din lume?”, scrie pe site-ul emisiunii.

De asemenea, Daniel Pavel are și câteva sfaturi pentru viitori concurenți ai emisiunii. „Oamenii ar trebui să își facă un examen fizic și nu în ultimul rând unul spiritual. E foarte important până să facă partea practică, să îi contacteze pe colegii noștri de la Pro TV. E foarte important să știe că vor să ajungă acolo și că imunitatea aia e ceea ce își vor dori orice mai mult pe lumea aceasta”, a declarat Dan Pavel la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: