Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Ștefănescu și fosta soție, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…”

Andrei Ștefănescu și fosta soție, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…”

GALERIE FOTO (5) Andrei Ștefănescu și fosta soție, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat

Andrei Ștefănescu și fosta soție, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat. Fostul iubit al Antoniei, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a declarat că cei doi s-ar fi împăcat. În urmă cu doi ani, prezentatorul Tv surprindea pe toată lumea când anunța divorțul de mama fiului său.

Andrei Ștefănescu și fosta soție, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat: „Atunci când ai un copil…”

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, iar în urmă cu doi au divorțat. Cei doi au împreună un băiețel, dar după câțiva ani de relație au decis să meargă pe drumuri diferite. În urmă cu câteva zile, fostul iubit al Antoniei, Vincenzo Aiello a declarat public că Andrei Ștefănescu și Antonia s-ar fi împăcat. Prezentatorul tv si mama fiului său au oferit primele declarații, având în vedere că multă lume a crezut că aceștia și-au mai acordat o șansă. Pentru a opri speculațiile, Andrei și Antonia au infirmat vehement aceste informații. Cei doi au spus că se respectă și au o relație de prietenie de dragul fiului lor.

„Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat. Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat’, au spus Antonia și Andrei Ștefănescu, într-o declarație la comun, conform Spynews.ro.

Antonia și Andrei Ștefănescu au recunoscut că de sărbători au fost împreunp, alături de fiul lor. Cei doi și-au justificat decizia, spunând că e normal să facă asta având împreună un copil. „Așa cum v-am anunțat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat. Am văzut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat’, au spus Antonia și Andrei Ștefănescu, într-o declarație la comun, conform Spynews.ro.

Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia

În urmă cu doi ani, prezentatorul tv șoca pe toată lumea când anunța public că a divorțat de Antonia, mama copilului său. După divorț, Andrei a povestit cum s-a schimbat viața lui după divorț și cum a trecut peste despărțirea de mama fiului său. Prietenul lui Liviu Vârciu a spus că această experiență l-a făcut mai puternic. „Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte.’, a spus Andrei Ștefănescu în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Din mesajul postat de vedeta tv pe contul său de socializare se arăta faptul că el și fosta soție au divorțat la notar pe cale amiabilă. ‘Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.
Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!’, a fost mesajul postat de Andrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: