Redactia.ro
Home » Monden » Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dincolo de camerele de filmat! Care este relația dintre cei doi

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dincolo de camerele de filmat! Care este relația dintre cei doi

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu sunt două personaje nelipsite de pe micile ecrane. Cei doi, împreună, au făcut parte din numeroase emisiuni în cadrul Antenei 1. Mereu sunt cu zâmbetul pe buze și glumeți, însă ei formează o prietenie și în afara platoului de filmare. Ce spune Andrei Ștefănescu despre relația dintre el și colegul lui, Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dincolo de camerele de filmat! Care este relația dintre cei doi

Andrei Ștefănescu a povestit câteva lucruri din culisele emisiunii „Prețul cel bun”. Emisiune pe care o prezintă alături de prietenul său, Liviu Vârciu.  „La „Prețul cel bun” este o atmosferă plăcută, pentru că facem oamenii fericiți și scopul nostru cam ăsta a fost, încă de când eu şi Liviu ne-am înţeles să facem o echipă.

Ne-am propus încă de la început să facem oamenii fericiţi, să-i facem să râdă şi să se bucure alături de noi. Şi eu cred că despre asta este şi noua noastră emisiune de la Antena 1, „Preţul cel bun”. Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată țara, care au venit până aici să se joace, să câștige și să trăiască niște momente frumoase.

Din culise, ce să vă spun, încercăm să ne odihnim în pauzele scurte pe care le avem şi să ne conservăm, așa cum spuneam, pentru momentele de TV, acolo unde se vede totul. În rest, e foarte frumos, ne simţim ca acasă cu toții. Deja ne vedem atât de des, că suntem ca o familie.”

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dincolo de camerele de filmat! Care este relația dintre cei doi

Andrei Ștefănescu a oferit detalii despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. El a povestit cum stau lucrurile între cei doi dincolo de camerele de filmat. „Relația mea cu Liviu este una foarte bună, atât în fata camerelor de luat vederi, cât și în spate, pentru că noi suntem nişte oameni foarte transparenţi. Sigur că, atunci când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună

luni de zile, săptămâni întregi în care filmăm… Aşa că, în momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi îşi ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui. Apoi începem să ne sunăm, bineînțeles, vorbim despre tot felul de chestii, pentru că noi mergem la evenimente împreună,

prezentăm evenimente și tot felul de alte lucruri în afară de proiectele de televiziune, iar pe urmă sigur că ne vedem, ne vizităm, mergem unul la celălalt. În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor.”, a povestit Andrei Ștefănescu pentru viva.ro.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, dincolo de camerele de filmat! Care este relația dintre cei doi

De asemenea, Andrei mărturisește că au împrumutat unele gesturi unul de la celălalt. „Nu știu dacă există neapărat ceva ce ar putea fi catalogat drept cel mai bun lucru pe care l-am învățat de la Liviu Vârciu.

Datorită faptului că am stat unul cu celălalt, cumva cred că am împrumutat lucruri unul de la celălalt, unele gesturi, unele discuții și eu cred că fiecare a luat din experiența celuilalt. Nu îmi dau seama ce am învățat,

dar sigur că sunt lucruri pe care probabil inconștient le-am învățat de la Liviu și poate că și Liviu de la mine. Ideea este că ne-a făcut bine amândurora această prietenie și legătură pe care o avem din proiectele TV.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: