Redactia.ro
Home » Știri » Angajări la Guvern! Au fost scoase la concurs mai multe posturi

Angajări la Guvern! Au fost scoase la concurs mai multe posturi

Se fac angajări la Guvern! Mai exact, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, unde au fost scoase la concurs mai multe posturi de angajare.

Angajări la Guvern! Au fost scoase la concurs mai multe posturi

La Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene au fost scoase la concurs 21 de posturi de conducere şi execuţie, de angajare. De pe data de 9 septembrie se vor putea prezenta cei doritori pentru ocupare de funcţii publice.

Concret, funcțiile care au fost scoase la concurs sunt: director general la Direcţia generală programare şi coordonare sistem (DGPCS), Direcţia generală management mecanism de redresare şi rezilienţă (PNRR), Direcţia generală asistenţă tehnică programe europene (DGATPE); director la Direcţia de analiză şi programare – DGPCS; director la Direcţia de evaluare impact şi dezvoltare proiecte majore – DGPCS; director la Direcţia implementare POAD, director la DRI Galaţi – DGPEIM; director la Direcţia achiziţii publice – DGAPSI; şef serviciu la Serviciul monitorizare tehnică a stadiului de realizarea a proiectelor/reformelor, Serviciul evaluare şi selecţie, Serviciul programare şi gestionare plan, Serviciul prevenţie din cadrul Direcţiei generale management mecanism de redresare şi rezilienţă (PNRR), şef serviciu la Serviciul programare CEE şi asistenţă IFI – DGPCS; şef serviciu la Serviciul constatare nereguli şi antifraudă – DGPECU; şef serviciu la Serviciul evaluare şi contractare proiecte – DGPEIM; şef serviciu la Serviciul relaţia cu Parlamentul – DGJRP; şef birou la Biroul Corp control şi implementare strategie anticorupţie; 4 funcţii publice de execuţie din cadrul Direcţiei de comunicare – DGITDS.

Cum vor fi selectați angajații

Se vor putea depune dosare până pe data de 30 august. Candidații vor susține un interviu și o probă scrisă. Pe lângă acestea, se vor prezenta și cu un dosar cu toate actele necesare angajării. Se vor testa și cunoștințele  de limbă străină şi operare pe calculator.

Domeniile în care se vor face angajări sunt: rogramarea fondurilor europene; coordonarea activităţii de negociere şi gestionare a cadrului şi mecanismelor de implementare şi control al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă; gestionarea programelor operaţionale Asistenţă Tehnică; implementarea politicilor menite să ofere asistenţă materială celor mai sărace categorii ale populaţiei prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD); evaluare şi contractare proiecte POIM; control, constatare nereguli şi antifraudă, achiziţii publice, relaţia cu Parlamentul; comunicare şi relaţii publice. Mai multe detalii AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: