Redactia.ro
Home » Monden » Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța: ”Miracolul și minunea noastră”

Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța: ”Miracolul și minunea noastră”

Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța: ”Miracolul și minunea noastră”

Angela Rusu este în culmea fericirii după ce a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă! Aceasta a postat deja primele imagini cu micuța!

Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța

Angela Rusu a devenit mămică în urmă cu câteva minute și imediat după marele eveniment, artista de muzică populară a făcut publice imagini emoționante chiar de pe patul de spital, în timp ce o sărută pe micuța Maria Anais.

Direct pe contul său de Instagram, emoționantă și îndrăgostită iremediabil de micuța Maria Anais, Angela Rusu a făcut publice primele imagini cu fiica sa, chiar de pe patul de spital. Așa cum probabil vă așteptați, filmulețul sublim postat de către artistă a venit însoțit și de un mesaj pe măsură. Angela susține că micuța Maria Anais este miracolul și minunea vieții sale, fiind de părere că Dumnezeu este cel care lucrează printre oameni.

”Miracolul si minunea noastră! Dumnezeu lucrează prin OAMENI”, a fost mesajul care a însoțit postarea artistei.


Fanii artistei au reacționat imediat la postarea acesteia. Aceștia s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de gânduri bune la adresa Angelei Rusu, dar mai ales, la cea a micuței Maria Anais.

”Felicitari sa fiti sanatoase amandoua!!!/ Felicitari! sa va traiasca/ rească mare și voinică, bucurie multă să vă aducă/ Felicitări să vă trăiască și să vă aducă multe bucurii și împliniri !/ Sa va trăiască sa va bucurati de ea/ Sa fiți fericiti și impliniti sa va traiasca și impreuna sa va bucurati de aceasta minune. La Multi Ani”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite.

Angela Rusu a anunțat de azi dimineață va naște

Angela Rusu a pregătit totul în detaliu, așa că nașterea micuței a fost programată din timp, iar astăzi, dis de dimineață, vedeta le-a dat marea veste fanilor săi. Artista le-a spus internauților că o va aduce pe lume pe fiica sa, fiind nerăbădătoare de momentul în care o va strânge tare, tare la piept.

În același mesaj, artista de muzică populară a dezvăluit și numele fiicei sale, reușind să le provoace o bucurie de nedescris fanilor săi.

”Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume, minunea noastră, Maria Anais ( Măriuca)”, a scris dis de dimineață artista, pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: