Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

GALERIE FOTO (5) Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

Angelina Jolie a ieșit în pijamale să ia prânzul cu doi dintre copiii ei! Apariția i-a șocat pe fanii artistei, care nu înțeleg nimic din comportamentul ei din ultima vreme. 

Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

Angelina Jolie trece printr-o perioadă destul de complicată. Aflată în plin divorț de Brad Pitt, bărbatul cu care are împreună 6 copii, actrița șochează cu aparițiile ei dar și cu faptul că s-a întors la fostul soț după ani de zile de la despărțire.

Zilele trecute, Angelina Joile a fost surprinsă când își ducea doi dintre copiii ei, pe Pax, în vârstă de 17 ani și Knox, în vârstă de 12 ani, într-un resturant din New York. Se pare că actrița petrece foarte mult timp în oraș, mai ales că le-a și făcut celor doi copii cunoștință cu fostul ei soț, Jonny Lee Miller, cu care a început o nouă idilă.

Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

Actrița s-a îmbrăcat într-un costum de satin, care pare o pijama de lux, cu o pereche de pantofi stiletto și o geantă marca Louis Vuitton de colecție. Aceasta a fost însoțită de Pax, fiul său în vârstă de 17 ani pe care l-a adoptat când acest avea doar 3 ani, dintr-un orfelinat al orașului Ho Chi Minh. Tânărul a purtat o cămașă în carouri și o pereche de blugi albaștri. De asemenea, aceasta l-a mai avut și pe Knox Leon, fiul biologic făcut cu Brad Pitt, în vârstă de 12 ani. Acesta a îmbrăcat un hanorac cu glugă alb, pantaloni negri și o pereche de adidași gri de la Converse.

Ieșirea vine la doar câteva zile după ce au apărut zvonuri cum că actrița și-a adus copiii în New York pentru a-l cunoaște pe fostul ei soț, Jonny Lee Miller, după ce s-a speculat că cei doi au reluat relația dintre ei.

”În prima seară cu Jonny, Angelina l-a luat doar pe Knox. El este un copil drăguț și îmi imaginez că a considerat că e cel mai indicat să înceapă prezentările cu el”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit surselor din anturajul vedetei, se pare că aceasta a vrut să-i pună în legătură și pe Pax cu Jonny Lee Miller, asta pentru că fiul ei cel mare va merge la facultate în New York și ar fi bine să aibă pe cineva cunoscut în oraș.

Angelina Jolie a ieșit în pijamale pe stradă! Fostul soț este din ce în ce mai prezent în viața ei

”Angelina este foarte fericită pentru că Pax continuă să spună că se va muta curând la New York, poate chiar pentru școală. Se bucură că va avea pe cineva în care are încredere pentru ca el să meargă pentru sfaturi sau doar pentru a vedea o față prietenoasă”, a mai spus sursa pentru The Sun.

Angelina Jolie a regretat despărțirea de Jonny Lee Miller

Deși au rămas prieteni de la despărțirea lor, Jolie și-a exprimat public regretul că a pus capăt căsătoriei.

”Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit niciodată. Mi-am dorit foarte mult să fiu soția lui. Mi-am dorit foarte mult să mă angajez în relație”, a spus ea odată într-un interviu, potrivit The Mirror.

Într-un interviu din 2004 pentru revista B, Jolie a spus că divorțul de Miller „a fost probabil cel mai prost lucru pe care l-am făcut vreodată”.

De la despărțirea lor, ambii actori au încercat să meargă mai departe. Jolie s-a căsătorit și a divorțat încă de două ori – Billy Bob Thornton din 2000 până în 2003 și Brad Pitt din 2014 până în 2019. În timp ce Miller a petrecut zece ani căsătorit cu actrița „Law & Order” Michele Hicks. Perechea s-a despărțit în 2018. Atât Jolie, cât și Miller au rămas singuri de la despărțirea lor de Pitt, respectiv Hicks.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: