Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie, apariție dezastruoasă pe covorul roșu. Ținuta perfectă a actriței a fost distrusă de un detaliu neplăcut care a atras atenția

Angelina Jolie, apariție dezastruoasă pe covorul roșu. Ținuta perfectă a actriței a fost distrusă de un detaliu neplăcut care a atras atenția

GALERIE FOTO (2)

Duminica aceasta a avut loc cea de-a 16-a ediție a Festivalului de Film de la Roma, iar vedetele internaționale au defilat pe covorul roșu în ropotele de aplauze ale publicului. Una dintre cele mai așteptate apariții ale serii a fost Angelina Jolie, care se afla acolo alături de colegii săi din cadrul producției „Eternals”. Actrița nu și-a dezamăgit fanii, deoarece a fost la fel de frumoasă ca întotdeauna, însă un detaliu al ținutei sale a creat un șir de controverse în spațiul public.

„Eternals”, o producție Marvel ce-și va avea premiera pe 5 noiembrie 2021

„Eternals” este una dintre cele mai așteptate producții ale anului 2021, fiind o adaptare cinematografică a benzilor desenate cu același nume. Filmul poartă semnătura studiourilor Marvel, iar regizorul Chloé Zhao este cea care a dat viață întregii povești. Premiera va avea loc anul acesta în data de 5 noiembrie și este foarte așteptată de publicul din întreaga lume, mai ales că printre actorii care vor da un chip real personajelor se numără nume celebre de la Hollywood, cum ar fi Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Kumal Nanjiani și Salma Hayek.

Personajul Angelinei Jolie se numește Thena și se numără printre eternii nemuritori, asemenea zeilor, care au rămas pe Pământ după ce semenii lor au plecat în diferite părți ale Universului. Este un personaj aparte, fiind o unificare a imaginilor zeițelor grecești Athena și Minerva.

Angelina Jolie, apariție dezastruoasă la Festivalului de Film de la Roma

Angelina Jolie se numără printre cele mai celebre și apreciate actrițe din industria cinematografică de la Hollywood. Este recunoscută pentru frumusețea sa ieșită din comun și talentul său, dar și pentru faptul că este o mamă model, pentru care copiii au fost mereu principala prioritate. Pe lângă rolurile pe care le interpretează, vedeta este implicată în numeroase acțiuni și campanii umanitare, pentru care și-a prezentat interesul încă de la începutul carierei sale.

Festivalul de Film de la Roma a fost o ocazie perfectă pentru actriță să strălucească în lumina reflectoarelor, mai ales că a fost însoțită de două dintre fiicele sale, Shiloh Jolie-Pitt și Zahara Jolie-Pitt. A purtat o rochie superbă a casei de modă Versace și a avut un machiaj perfect, însă un detaliu al apariției sale a atras atenția publicului său.

Mai exact, părul actriței a stârnit o serie de controverse în mediul online, publicul Angelinei considerând că extensiile sale nu au fost aplicate cum trebuie. Mulți au mers atât de departe încât au considerat că coafura vedetei a fost un dezastru, iar cel responsabil pentru acest lucru ar trebui să fie concediat.

Cele mai multe dintre aceste asemenea reacții au apărut pe platforma Twitter, unde fanii vedetei au realizat diferite colaje cu părul acesteia. Însoțite de comentarii pe măsură, postările au făcut mii de aprecieri și redistribuiri în doar câteva ore și au devenit deja virale.

„Cum poți să o lași pe Angelina Jolie să apară pe covorul roșu cu extensiile de păr arătând așa, cineva ar trebui concediat”, a scris una dintre fanele vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: