Redactia.ro
Home » Monden » Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de abuz verbal și fizic față de copiii lor: „L-a strâns de gât pe unul și l-a lovit pe altul”

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de abuz verbal și fizic față de copiii lor: „L-a strâns de gât pe unul și l-a lovit pe altul”

Angelina Jolie a detaliat un comportament abuziv din partea fostului soț Brad Pitt într-un dosar depus marți la tribunal, intensificând o bătălie juridică pentru o cramă franceză pe care fostul cuplu o deține din timpul căsătoriei lor. Iată detaliile!

Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz verbal și fizic

Dosarul depus la un tribunal din Los Angeles susține că Pitt a încercat să condiționeze vânzarea de către Jolie a participației sale la vinărie de un acord de confidențialitate care i-ar fi interzis să discute public despre „abuzul fizic și emoțional al lui Pitt asupra ei și a copiilor lor”.

Dosarul lui Jolie descrie un episod din timpul unui zbor cu avionul privat din septembrie 2016, în care Pitt ar fi „apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o” înainte de a o „împinge în peretele de la baie”. De asemenea, Pitt „l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față”, se susține în dosar.

Brad Pitt nu a fost acuzat de nicio infracțiune

Dosarul avansează cereri reconvenționale împotriva lui Pitt într-un proces pe care acesta l-a intentat împotriva lui Jolie și a fostei sale companii în februarie. Pitt susține că vânzarea de către Jolie, în septembrie 2021, a participației sale la vinăria Chateau Miraval către o companie internațională de băuturi a fost ilegală, deoarece cei doi au convenit că nu își vor vinde niciodată participațiile fără acordul celuilalt.

Jolie a declarat în dosarul depus marți că nu a existat un astfel de acord și că Pitt a refuzat să o cumpere dacă nu consimțea la „un ordin de tăcere nechibzuit” cu privire la comportamentul său.

În dosarul ei, Jolie a mai spus că FBI a cercetat incidentul din avion și „a ajuns la concluzia că guvernul are motive probabile pentru a-l acuza pe Pitt de o infracțiune federală”. Pitt nu a fost acuzat de nicio infracțiune.

 

Sursa foto: buzzfeednews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: