Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko a postat imagini incendiare din dormitor! Fanii au înnebunit – FOTO

Anna Lesko a postat imagini incendiare din dormitor! Fanii au înnebunit – FOTO

Anna Lesko a postat imagini incendiare din dormitor! Fanii au înnebunit - FOTO

Anna Lesko și-a înnebunit fanii pe rețelele de socializare după ce și-a pozat o fotografie din dormitor. Artista arată de-a dreptul spectaculos!

Anna Lesko a postat imagini incendiare din dormitor

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este considerată unde dintre cele mai sexy vedete din showbiz și nu ratează niciun moment în care să se fotografieze în ipostaze incendiare.

Anna Lesko este mai nou ”bucătăreasă” în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, iar când nu se prezintă fanilor drept o gospodină, artista se fotografiază provocator pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Anna Lesko și-a șocat fanii cu două fotografii în care este lungită în pat, cu cizmele în picioare, iar trupul îi este acoperit de o bluziță mulată. Picioarele artistei, dezgolite, captează toată atenția, iar internauți au fost e-a dreptul uimiți de aparția vedetei. Au admirat-o prin comentarii care mai de care.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Ultima poză a Annei pe Instagrama trezit mult interes pentru admiratorii ei care, de altfel, ca de obicei, au ridicat-o-n slăvi. Anna nu a lăsat niciun comentariu la fotografia pusă, dar nici nu a fost nevoie.

”Nu, ca esti ceva……Fabuloasă, frate! Iti ia mintea razna…Zau!”, ” Azi ai fost chiar f misto”, ”Hot, hot, hot”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei.

Într-o altă fotografie, Anna Lesko e toată roz, cocoțată pe canapeaua…roz. Două reacții care au făcut-o pe Anna Lesko să radieze de bucurie.

”Psihologia dorinței noastre zace deseori îngropată în detaliile copilăriei. Acolo am învățat să iubim și în ce fel… Am învățat noi să experimentăm plăcerea sau nu, să ne încredem în alții sau nu, să primim sau să fim respinși?”, a scris Anna în dreptul fotografiei.  ”Anna, te-am judecat cândva, iar timpul mi-a arătat ce suflet ești. Ești minunată”, ”Felicitări”!

Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului ei

nna Lesko este o artistă desăvârșită, dar și o mamă extraordinată. Vedeta a divorțat în 2019 de tatăl copilului ei, dar niciodată nu a vorbit despre motivele separării. Recent, artista s-a deschis în fața fanilor săi din mediul online și le-a povestit care a fost motivul pentru care ea și tatăl lui Adam s-au despărțit.

”Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură.(…)”, a declarat artista.

În continuare, Anna Lesko a mărturisit că relația dintre cei doi s-a uzat foarte repede, pentru că ea era artistă iar el DJ, iar acest lucru se macină foarte tare. “Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a mărturisit Anna Lesko.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: