Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko este singură la 45 de ani. Cum a ajuns vedeta în această situație: „Eu nu mă mai uit după oameni răniți”

Anna Lesko este singură la 45 de ani. Cum a ajuns vedeta în această situație: „Eu nu mă mai uit după oameni răniți”

De ce este asa Anna Lesko singură la 45 de ani?!

Anna Lesko, cunoscuta cântăreață originară din Republica Moldova, a avut parte de o viață personală plină de peripeții, iar după despărțirea de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei, Adam, viața sentimentală a rămas în plan secund. La cinci ani de la separarea de partenerul ei de viață, Anna Lesko se află într-un proces de autoexplorare și autocunoaștere, mărturisind în cadrul unui podcast cu Mihai Morar că, deși își dorește să aibă alături un partener, nu este în căutarea acestuia cu disperare.

„Odată ajunsă la maturitate am atras bărbații conflictuali, bărbații nedefiniți, bărbații care nu s-au regăsit încă, bărbații cu aripi care aveau aripile frânte. Nu o să uit niciodată când spuneam: M-am săturat să adun din tranșee răniții, să îi fac bine, să le arăt că viața e foarte frumoasă și că nu e așa cum cred ei că este, totul gri. Lucrul acesta a început să mă epuizeze, să mă stoarcă de vitalitate, de energie, nu mai pot, nu o să mai fac asta. (…) Eu nu mă mai uit după oameni răniți”, a mai zis ea la „Fain & Simplu”.

Ce a mărturisit Anna Lesko despre viața personală

În conversația cu Mihai Morar, Anna Lesko a dezvăluit criteriile esențiale pe care viitorul ei partener trebuie să le îndeplinească. În vârstă de 45 de ani, artista și-a exprimat dorința pentru un bărbat echilibrat, care să împărtășească aceleași valori și să privească în aceeași direcție ca ea. Lesko subliniază importanța unui mediu non-toxic în relația de cuplu, precum și nevoia de liniște și siguranță pe care un partener ar trebui să o ofere.

Reflectând asupra experiențelor trecute, Anna Lesko recunoaște că a fost atrasă de bărbați conflictuali și nedefiniți, descriindu-i metaforic ca fiind „bărbați cu aripi frânte”. Această tendință de a încerca să repare și să salveze partenerii răniți a epuizat-o, determinând-o să își schimbe perspectiva asupra tipului de relație pe care dorește să o construiască în viitor.

Ce tipar de bărbat caută Anna Lesko

„Eu nu mă mai uit după oameni răniți”, a declarat Anna Lesko, subliniind că a ajuns la un punct în viață unde caută stabilitate și echilibru, nu mai multe proiecte de salvare. Acest deziderat vine din dorința de a construi o relație bazată pe respect, înțelegere și sprijin mutual, în care ambii parteneri să se simtă împliniți și fericiți.

„Eu vreau un bărbat, știu că urmează să mă întrebi, Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi.
Un bărbat echilibrat! Și nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă, mult mai… Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă pe mine m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită eu sunt, dar poți să fii mai fericită decât ești. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție pentru că pentru că pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a explicat ea.

Deschiderea Annei Lesko despre viața sa personală și despre ceea ce își dorește de la viitorul partener oferă o perspectivă sinceră asupra provocărilor cu care se confruntă mulți dintre noi în căutarea relației potrivite. Este o mărturie a călătoriei sale personale de creștere și autocunoaștere, precum și a determinării de a găsi echilibrul între viața profesională de succes și cea personală împlinită.

„Liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Liniștea când un bărbat spune: Vino-ncoace, vino în brațele mele. Și te strânge în brațe și eu asta îmi doresc de la bărbatul meu pe viitor.
Atunci când mă strânge și eu să simt liniștea. Eu nu mai sunt agitată pentru că el m-a manipulat, pentru că m-a mințit, nu am traumele de acum un an că nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că acum îmi vorbește așa, pentru că apoi nu se ține de cuvânt, toate astea creează această neliniște. Tu trăiești într-un stres. (…) Este foarte important să îți dorești îmbrățișarea unui om, a unui bărbat care îți dă această siguranță de care o femeie are nevoie. Eu am avut parte de asta în trecut, dar eu nu am avut parte de ochi, urechi, nu am fost pregătită pentru așa ceva”, a mai zis ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: