Iată cum prepară Anna Lesko sarmale de post. Pregătește atât foile de varză, cât și umplutura. Iată ingredientele și modul de preparare.
Cum prepară Anna Lesko sarmale de post. Pregătește atât foile de varză, cât și umplutura. Ce ingrediente folosește
Anna Lesko e o cântăreață foarte apreciată, originară din Republica Moldova, așa că nu avea cum să nu fie pricepută și în bucătărie. Ea a început o serie de postări pe canalul ei de Youtube în care arată cum pregătește cele mai gustoase feluri de mâncare, printre care și sarmale de post.
Iată cum pregătește aceasta foile de varză, umplutura, dar și ce condimente adaugă pentru a da gust preparatului.
Ingrediente pentru sarmale de post făcute de Anna Lesko:
- 1 varză proaspătă/varză murată
- 350 de grame orez
- 4-5 morcovi
- 3-4 cepe
- 2 dovlecei
- 2 legătură de mărar
- 2 legătură de pătrunjel
- 1 l de suc de roșii
- sare
- piper
Anna Lesko a prezentat toate ingredientele, menționând că a spălat orezul în 5-6 ape, iar ulterior a turnat peste el apă fiartă. De asemenea, a folosit varză nouă, pe care a opărit-o 10 minute. După ce a tăiat legumele, le-a pus la călit într-o tigaie, iar apoi le-a adăugat în bolul cu orez, pe care l-a asezonat cu multă verdeață. După ce a împăturit sarmalele, cântăreața le-a pus apoi într-o oală încăpătoare, apoi a pus bulion de casă și puțină apă. A pus totul pe foc și a acoperit oala cu un capac.
„Poftă bună!”, a exclamat cântăreața, la final.
„Arata bine, eu pun si ciuperci… Bravo, esti si frumoasa, si talentata, si gospodina


”, i-a transmis cineva într-un comentariu.
Cineva a mărturisit că un anume ingredient este mai degrabă puțin folosit la sarmale: dovlecelul.
„Foarte faina compozitia, nu am facut niciodata cu dovlecei, o sa incerc!”, a scris altcineva într-un alt comentariu.
Mai jos, o puteți urmări în acțiune pe Anna Lesko, în acest clip video.