Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko s-a pozat interzis de sexy. Ce s-a văzut în poză i-a făcut pe internauți să ia foc

Anna Lesko s-a pozat interzis de sexy. Ce s-a văzut în poză i-a făcut pe internauți să ia foc

GALERIE FOTO (2)

Anna Lesko a dat foc internetului cu ultimele postări publicate pe rețelele sociale. Frumoasa cântăreață nu este „la prima abatere”. De ceva timp Anna Lesko a făcut un obicei din a publica poze incendiare și indecente cu ea în online.

Anna Lesko ilegal de sexy

Anna Lesko este una dintre cântărețele de la noi care sfidează vârsta pe care o are.Artista arată demențial și le ține piept domnișoarelor de 20 de ani. Anna Lesko arată ca la prima tinerețe și nu se oprește din a-și surprinde fanii cu poze indecente.

Anna Lesko și-a pus fanii pe jar cu ultimele poze publicate zilele trecute. Artista a lăsat totul la vedere fără pic de jenă. Anna Lesko a apărut goală pușcă acoperită doar de un cearșeaf și cu un prosop de baie în cap. Anna Lesko nu s-a sfiit să fie pe punctul de a-și lăsa zonele intime la vedere, renunțând la bikini. Vedeta se răsfăța cu câteva felii de pepene și în una dintre poze nu s-a sfiit să lingă lasciv felia de pepene înainte să o muște.

Internauții au reacționat la fotografiile publicate, iar artista a adunat mii de aprecieri din partea lor. Au fost și câțiva cârcotași care au certat-o pe Annna Lesko pentru apariția sa.

Cum se menține Anna Lesko într-o formă de invidiat

Anna Lesko a povestit faptul că este norocoasă din punct de vedere genetic și chiar dacă se îngrașă puțin, grăsimea se așează uniform fără să arate plinuță. Ea a spus că este una dintre norocoasele femei care nu prea se îngrașă, dar are și mare grijă la ceea ce mănâncă și mereu face sport.

Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.„, a declarat Anna Lesko.

Etichete: