Redactia.ro
Home » Monden » Anna Lesko iubește din nou? Cum s-a afișat artista

Anna Lesko iubește din nou? Cum s-a afișat artista

Anna Lesko

Anna Lesko a stârnit semne de întrebare fanilor, pe rețelele de socializare. Artista s-a pozat dintr-o vacanță exotică, în timp ce era ținută de mâna unui bărbat.

Anna Lesko iubește din nou? Cum s-a afișat artista

Anna Lesko și-a pus pe jar fanii, pe rețelele de socializare. Artista a postat o imagine  în care apare extrem de sexy, în costum de baie și este ținută de mână, de un bărbat. Astfel, a stârnit semne de întrebare, despre cine ar putea fi noul ei iubit, potrivit Cancan.

Fotografia cu care Anna Lesko și-a

Anna Lesko, mamă singură

Anna Lesko își crește singură fiul, Adam, după ce în 2019 a divorțat de Dj Vinnie. Atunci, Anna Lesko spunea că ar motive bine întemeiate pentru care a încheiat mariajul cu Dj Vinnie.

„Am mare grija să îi insuflu importanţa familiiei, rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.

Mama Annei Lesko a avut coronavirus

Anna Lesko s-a confruntat și cu momete dificile în acest an. Mama ei a fost depistată cu Covid19, la începutul acestui an și a fost internată de două ori.

”De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul coronavirus. Este a doua oara internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv. Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește”, a scris Anna Lesko pe pagina sa de Instagram.

Anna Lesko se află în România de la  vârsta de 17 ani,  după ce a făcut o călătorie cu trupa de balet în care dansa. S-a făcut remarcată în lumea muzicii, atât prin voce, frumusețe, dar și prin relația cu fostul milionar Irinel Columbeanu. Pe atunci, Anna Lesko avea 17 ani, iar el 38 de ani. Anna Lesko și Irinel Columbeanu au fost împreună opt ani. Ulterior, în presă s-a mai scris că Anna Lesko a avut relații cu: liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: