Redactia.ro
Home » Știri » Anonymous anunță că va divugla 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei. Avertisment pentru Putin: „Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Anonymous anunță că va divugla 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei. Avertisment pentru Putin: „Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Anonymous anunță că va divugla 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei

Anonymous anunță că va divulga 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei. Anonymous îl amenință pe Vladimir Putin că va divulga peste 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale ale Rusiei.

Anonymous anunță că va divulga 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale a Rusiei. Avertisment pentru Putin: „Suntem în camera ta în timp ce dormi”

Anonymous îl amenință pe președintele Vladimir Putin că va divulga peste 35.000 de fișiere secrete ale Băncii Centrale ale Rusiei. Anonymous a postat un mesaj pe Twitter, iar un purtător de cuvând al grupării internaționale de hackeri, Anonymous, spune că vor fi aduse la cunoștința publicului o serie de acorduri financiare ale administrației de la Kremlin. Banca Centrală a Rusiei este responsabilă cu protejarea și securitatea rublei, moneda rusă care a suferit o cădere catastrofală după invadarea Ucrainei.

”Vladimir Putin, amintește-ți de ceea ce le-am făcut dictatorilor din Nigeria, Turcia, Chile, Nicaragua. Amintește-ți cum am pedepsit Israelul, SUA, Europa, Master Card și pe alți susținători ai războiului.Vladimir Putin, niciun secret nu este în siguranță. Suntem pretutindeni. Suntem în palatul tău. Suntem acolo unde mănânci, suntem la masa ta. Suntem în camera ta în timp ce dormi.Acum, vom distribui mii de documente care aparțin Băncii Centrale a Rusiei, acorduri, corespondență, transferuri financiare, târgurile secrete ale oligarhilor tăi, date reale despre economie pe care le ții departe de ochii publicului, acordurile comerciale pe care le-ai semnat cu alte țări, declarații, informații despre susținătorii tăi oficiali, videoconferințele tale și programele pe care le folosești”, a transmis în mesajul video un reprezentant al Anonymous.

Gruparea Anonymous, către Vladimir Putin: „Secretele sale ar putea să nu mai fie în siguranță”

Anonymous a publicat un videoclip la începutul războiul în Ucraina, în care îl avertizează pe Vladimir Putin că „secretele sale ar putea să nu mai fie în siguranță”. În urma invaziei Rusiei în Ucraina la începutul acestei săptămâni Anonymous i-a declarat război lui Putin.

Dar acest război nu se poartă cu arme pe front. Gruparea Anonymous a lansat o serie de atacuri cibernetice asupra statului rus, doborând internetul acestuia, în timp ce avertiza poporul ucrainean cu privire la orice tentativă de atac cibernetic din partea Rusiei. „Întreaga lume poate vedea prin propaganda ta. Acesta nu este un război pe care îl poți câștiga, indiferent cât de puternic te crezi. Suntem anonimi, suntem o legiune, așteptați-ne„, i-au transmis acestia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: