Redactia.ro
Home » Monden » Antonia „a dat foc” piscinei! Ea e „pasărea flamingo” care, cu un costum de baie minuscul, a făcut ca imaginaţia bărbaţilor s-o ia razna (FOTO)

Antonia „a dat foc” piscinei! Ea e „pasărea flamingo” care, cu un costum de baie minuscul, a făcut ca imaginaţia bărbaţilor s-o ia razna (FOTO)

GALERIE FOTO (3) Antonia are probleme de sănătate

Frumoasa Antonia a încins din nou atmosfera la piscină. Superba brunetă a apărut pe o saltea gonflabilă, în formă de flamingo, îmbrăcată cu un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere tatuajul de pe posterior.

Antonia a mers la piscină, iar logodnicul ei, Alex Velea, a fotografiat-o în cele mai sexy ipostaze. Cântăreața s-a așezat pe o saltea gonflabilă în formă de flamingo, cu spatele la fotograf.

Tatuajul în formă de fluturaș, la vedere

Antonia şi-a ales un costum de baie negru, din două piese. Slipul minuscul a lăsat la vedere tatuajul în formă de fluturaș de pe posteriorul cântăreței.

Astfel, vedeta a demonstrat că la 34 de ani, după 3 nașteri, poate arăta incredibil, iar fanii au fost încântați să-i vadă trupul fără cusur, într-un costum de baie care îi lasă la vedere formele voluptoase.

„Ar trebui să primești titlul de „Cea mai frumoasa femeie din lume”, a comentat un fan.

Ce face Antonia ca să arate atât de bine?

Nu doar genele sunt de „vină” că Antonia arată atât de bine. Vedeta a mărturisit că merge la sală pentru a avea o siluetă impecabilă.

Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună doi băieți care le seamănă pefect.

A fost odată ca niciodată o fetiță mică care visa la un castel mic și alb, un prinț, râsete de copii care umpleau castelul și un unicorn în grădină. (bine, unicornul nu a devenit realitate) dar restul, da.

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșitul poveștii. Te ador, Alex Velea„, a scris Antonia după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: