Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, depistată cu coronavirus: ”Mă simt ca un vampir ciudat”

Antonia, depistată cu coronavirus: ”Mă simt ca un vampir ciudat”

Antonia a dat de gândit fanilor, pe Instagram. Aceasta a postat o fotografie în care a dat de înțeles că a avut coronavirus și că a stat în izolare.

Antonia, depistată cu coronavirus

Antonia a stârnit semne de întrebare printr-o postare pe Instagram. Artista a dat de înțeles printr-o fotografie, în care era încântată de razele soarelui, că a avut coronavirus și că a stat în izolare timp de 14 zile, potrivit cancan.ro.

”When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir ciudat)!!!”, a scris Antonia în dreptul fotografiei.

În România a început campania de vaccinare anti-coronavirus

De altfel, în ultima vreme Antonia a postat mai multe fotografii din casă. De exemplu, unele filmări în lenjerie intimă, au fost realizate în dormitorul matrimonial.

Reamintim că în România a început campania de vaccinare. Primul român care a fost vaccinat a fost o asistentă, pe  nume Mihaela Anghel, de la Matei Balș. Vaccinul poate avea reacții adverse, conform lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid din România.

”Reacțiile adverse sunt de intensitate ușoară-medie, cele mai frecvente locale – durere, roșeață, umflătură local sau dureri de cap, febră, greață. Au fost reacții majore la câteva persoane cu istoric alergic major.Președintele, premierul se vor vaccina la momentul potrivit, adică atunci când începe etapa de vaccinare a demnitarilor. După ce vaccinul e scos la o temperatură de 2-8 grade are o durată de viață de 5 zile. După ce un flacon e scos la temperatura camerei, are o durată de stabilitate de 6 ore. Într-un flacon sunt 5 doze”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Vaccinul nu este obligatoriu și este gratuit, a precizat premierul Florin Cîțu.

”S-a muncit foarte mult.E un moment important, îl așteptăm de un an de zile. Apariția, livrarea și distribuirea vaccinului într-un timp record vor ajuta la eradicarea pandemiei sperăm într-un timp cât mai scurt. Săptămânal vom primi în jur de 140.000 de doze. România va primi în total în jur de 10 milioane de doze.Vom avea o campanie foarte bine pusă la punct.Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie.Vom continua cu campania de vaccinare în mass-media”, a spus și premierul Florin Cîțu.

Primii vaccinați sunt medicii din linia întâi. Printre aceștia se află și Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul Matei Balș.

„Din fericire, nu au existat reacţii adverse. Cei mai mulţi nu au avut nici acea jenă la locul de injectare. Asta înseamnă, pe de o parte, că asistentele care au făcut vaccinul au avut mână de aur, şi nu au existat aceste probleme, dar se ştie şi că reacţiile adverse sunt foarte rare.Totul s-a desfăşurat fără probleme şi vă pot da şi exemplul meu. A fost totul mai mult decât în regulă. Mă simt bine. Nu am niciun simptom nici măcar la 24 de ore după vaccin”, a declarat dr. Adrian Marinescu, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: