Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, dezvăluiri sincere despre relația la distanță cu fiica ei Maya. Cum i-a explicat fetiței sale despărțirea de tatăl ei

Antonia, dezvăluiri sincere despre relația la distanță cu fiica ei Maya. Cum i-a explicat fetiței sale despărțirea de tatăl ei

Antonia face dezvăluiri despre rolul de mamă la distanță pentru fetița ei Maya. Iată cum a reușit artista să-i explice micuței despărțirea de tatăl ei, cele două fiind nevoite să se vadă mai mult prin Skype până acum.

Pe plan muzical, totul revine ușor la normal pentru Antonia. Lansează piese și noi proiecte, revine pe scenă la concerte, așa că ce a fost mai greu, a trecut! Și mai frumos, este o perioadă cu multe emoții în familie. De curând a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Alex Velea, așa că totul merge ca pe roate și în familie! Chiar și relația cu Maya, micuța pe care o are cu Vicenzo Castellano, este din ce în ce mai bună, având în vedere că se vor putea vedea mult mai des.

Antonia, dezvăluiri sincere despre relația la distanță cu fiica ei Maya

Din păcate, Antonia și micuța Maya nu se văd atât de des pe cât și-ar dori. Cu toate acestea, a făcut tot ce i-a fost posibil pentru a avea o relație mamă-fiică extrem de sinceră.

“Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză.”, a mai povestit Antonia despre fiica ei, într-un interviu pentru Viva.

După separarea de tatăl fetiței ei, Antonia a ținut legătura cu Maya doar prin Skype, iar relația online între mamă-fiică a fost destul de grea. Iată ce mărturisește artista despre ce înseamnă să fii părinte la distanță.

“Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele mai multe ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie.”, a explicat Antonia.

Cum i-a explicat Antonia fetiței sale despărțirea de tatăl ei

Iubita lui Alex Velea a vorbit cu fetița ei și despre despărțirea de tatăl ei, pe care micuța Maya se pare că a acceptat-o.

“Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei, noi suntem părinții ei, o iubim și vom face orice ca ea să fie fericită!”, a mai povestit artista.

Antonia a fost nevoită să îi explice fetiției ei Maya de ce nu se văd des. “Am încercat să aduc în discuție acest subiect cu ea, chiar și fără să mă întrebe, pentru că am simțit că e de datoria mea să explic lucrurile acestea, să le audă de la mine și întotdeauna am considerat că o abordare matură și deschisă ajută, chiar dacă e copil. Mereu am fost sinceră și i-am povestit lucrurile așa cum sunt.”, a mai recunoscut artista.

Din fericire, Maya a înțeles situația și nu a pus-o într-o situație neplăcută pe mama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: