Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, în pericol? S-a lăsat cu vărsare de sânge. Bruneta, cu perfuzie, la spital! (FOTO)

Antonia, în pericol? S-a lăsat cu vărsare de sânge. Bruneta, cu perfuzie, la spital! (FOTO)

Antonia părea că duce o viaţă liniştită, dar evenimente de ultimă oră au stricat buna-dispoziţie din familia formată de brunetă şi Alex Velea. Cântăreaţa și-a anunțat urmăritorii că s-a tăiat la deget, postând și imagini cu acest lucru.

Numai că, spre ghinionul artistei, lucrurile nu s-au încheiat aici. Ulterior, Antonia a mers la o clinică din Capitală, unde și-a făcut o perfuzie. Momentan, artista nu a dat mai multe detalii despre starea ei de sănătate.

Însângerată, dar cu zâmbetul pe buze

Cântăreaţa a vrut să-şi liniştească fanii. Le-a transmis acestora că se simte bine, dar că trebuie să „suporte” o perfuzie din cauza accidentului casnic pe care-l suferise.

M-am tăiat la deget. Asta da activitate. Sănătatea pe primul loc”, a scris Antonia, pe contul ei de Instagram. Bruneta a avut nevoie de câteva clipe de relaxare și a mers la o clinică din Capitală, să-și facă o perfuzie pentru vitamine.

Chiar şi în aceste condiţii, vedeta apărut cu zâmbetul pe buze, lăsând de înțelese că nu se întâmplă nimic grav cu ea.

Antonia, mamă a 3 copii

Antonia este mama a trei copii, o fetiță și doi băieți. Cântăreața este împreună cu Alex Velea de ani buni, iar în urma poveștii lor de iubire au rezultat Dominic și Akim. Cu primul ei soț, Antonia are o fetiță, pe Maya. Este o mamă fericită și împlinită, așa cum a mărturisit în nenumărate rânduri.

Anul acesta ar trebui să fim şi martorii căsătoriei dintre Antonia şi Alex Velea, dar eventualul eveniment este încă acoperit în mister.

Au fost momente grele, am suferit mult, eram asaltaţi de o anumită parte a presei, agresaţi de unii paparazzi, urmăriţi în trafic, jigniţi în online. Nu a fost deloc uşor. Dar cred că timpul a aşezat lucrurile şi în noi şi în ceilalţi şi ne-am putut vedea fiecare de viaţă”, a dezvăluit Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: