Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Antonia și Alex Velea, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cântăreața a pozat extrem de atrăgător

FOTO Antonia și Alex Velea, apariție spectaculoasă la un eveniment. Cântăreața a pozat extrem de atrăgător

GALERIE FOTO (3)

Antonia și Alex Velea au fost de curând la un eveniment de lansare a unei colecții de bijuterii unde a venit toată spuma din lumea mondenă a Capitalei. Cei doi au surprins prin vestimentația lor, iar cântăreața a pozat foarte atrăgător.

Antonia și Alex Velea, apariție spectaculoasă la un eveniment select din Capitală

Antonia și Alex Velea, este unul dintre cele mai longevive cupluri din țara noastră și formează o familie superbă, deși nu s-au căsătorit din cauza problemelor de divorț ale Antoniei.

Cei doi sunt un etalon în ceea ce privește moda, fapt demonstrat și la un eveniment monden, din Capitală.

Antonia, o prezență extrem de atrăgătoare

Antonia a avut o coafură simplă, cu părul lăsat pe spate, un machiaj extrem de natural. Deobicei, cei doi își asortează ținutele, dar de această dată au decis să facă exact opusul, astfel că solista a venit într-o rochie neagră de seară ce-i lăsa la vedere picioarele tonifiate și pielea bronzată  și cu un decolteu generos cu o decupătura mică în zona sânilor.

Alex Velea, ținută colorată

Partenerul ei a optat pentru o vestimentație colorată, în contrast cu cea a Antoniei, o versiune proprie a costumului bărbătesc:

„Velea a purtat un sacou din carouri mici albe și roșii, căruia i-a suflecat mânecile pentru a-și lăsa la vedere tatuajele. Sacoul, ca piesă centrală, a fost asortat cu tricou și pantaloni de culoare albă. Artistul a purtat o pereche de bascheți albi, iar piesa de rezistență a fost părul artistului, care a fost vopsit albastru”, potrivit „Click!”.

Cei doi au arătat impecabil.

Când se căsătoresc Antonia și Alex Velea

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie„, a răspuns Alex Velea atunci când a fost întrebat despre planurile de nuntă, în urmă cu câteva luni, pentru revista „Viva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: