Redactia.ro
Home » Monden » Alex Velea, fii cu băgare de seamă: CRBL a pus ochii pe Antonia! Ce i-a mărturisit concurentul de la Survivor lui Măruţă

Alex Velea, fii cu băgare de seamă: CRBL a pus ochii pe Antonia! Ce i-a mărturisit concurentul de la Survivor lui Măruţă

Alex Velea are noi motive de gelozie. Antonia are un nou pretendent. Totul a început în glumă, dar nu se ştie niciodată unde se poate ajunge… Mai ales că mărturisirea s-a făcut la lumina zilei, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

CRBL a acceptat provocarea sosurilor iuți, iar discuţia a ajuns la partea în care fostul concurent de la Survivor trebuia să numească o vedetă din showbizul românesc cu care s-ar căsători, dacă ar fi obligat și dacă nu ar forma un cuplu cu actuala soție.

CRBL a ales-o pe Antonia

De parcă ar fi fost o alegere grea, CRBL a numit-o pe Antonia, partenera lui Alex Velea.

Obligativitatea e problema. Antonia. Nu, mă, Alex, nu te supăra. Eu am zis asta că aș vrea să văd cum e cu Antonia 24 de ore, cum gătește, cum face curat”, a explicat CRBL.

Nouă nu ne rămâne decât să aşteptăm următoarea întâlnire faţă în faţă între CRBL şi Velea pentru a afla consecinţele acestei dezvăluiri.

Velea zice că n-are motive de gelozie

Cu ceva vreme în urmă, Alex Velea a afirmat că nu există motive de gelozie în relaţia lui cu Antonia.

Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbiz-ul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti, pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie„, a spus Alex Velea, care a adăugat:

La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: