Redactia.ro
Home » Știri » Antonia surprinde din nou. Cântăreața și-a făcut o transformare radicală de look. Fanii au reacționat imediat

Antonia surprinde din nou. Cântăreața și-a făcut o transformare radicală de look. Fanii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (3)

Antonia, una dintre cele mai admirate artiste din România, a trecut recent printr-o schimbare radicală de look care a atras atenția fanilor. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală și stilul său distinct, Antonia, în vârstă de 35 de ani, și-a surprins urmăritorii cu o nouă culoare a părului, care a stârnit reacții diverse. Artista, care este logodnica lui Alex Velea, a ales să își schimbe culoarea părului, trecând de la brunet la o nuanță de roșcat, iar părerile fanilor au fost împărțite.

Schimbarea de look a Antoniei și reacțiile fanilor

Antonia, deși obișnuită să atragă toate privirile, a provocat o adevărată dezbatere printre fanii săi după această schimbare radicală de look. Noua sa nuanță de roșcat a fost comparată de unii fani cu stilul iconic al Pamelei Anderson din tinerețe. Aceștia au lăudat look-ul îndrăzneț și provocator al Antoniei, considerând că se potrivește cu atitudinea și stilul său carismatic.

Pe de altă parte, o parte dintre fani nu au fost la fel de impresionați de noua sa alegere, considerând că nuanța de roșcat nu îi pune în valoare trăsăturile naturale. Comentariile lor au fost destul de critice, cu mulți exprimându-și preferința pentru culoarea sa naturală.

„Omggg nuu! Nu e așa wow culoarea pentru tine! Era mai frumoasă cea naturală!” „Chiar că nu!? Îți face pielea vineție”. „Nu te prinde culoarea”. „Nu îți stă bine cu această culoare!”, au fost o parte dintre comentariile negative scrise de către internauți.

De-a lungul timpului, Antonia s-a confruntat cu diverse critici din partea internauților

În trecut, artista a răspuns ferm la astfel de atacuri, demonstrând că nu este afectată de comentariile răutăcioase. Un exemplu recent este când un internaut a acuzat-o că frumusețea ei nu este naturală, ci rezultatul intervențiilor estetice. Comentariul făcea referire la buzele și sânii ei, insinuând că acestea ar fi fost modificate chirurgical.

„Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”a fost comentariul unui internaut.

Antonia, însă, nu a lăsat aceste remarci fără replică și a răspuns direct, explicând că buzele sale sunt naturale, iar schimbările corpului său sunt consecința firească a sarcinilor. „Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte … M-am născut cu fața asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentariilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… It’s actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea”a răspuns artista.

Antonia a demonstrat astfel că are o atitudine pozitivă față de sine și că nu lasă criticile să îi afecteze încrederea în propriile alegeri. Răspunsul ei a fost apreciat de fanii care i-au susținut poziția și au lăudat-o pentru felul în care gestionează criticile publice.

Antonia, în lumina reflectoarelor cu noua melodie

Schimbarea de look a Antoniei a venit la scurt timp după lansarea unui nou videoclip îndrăzneț pentru piesa „Ploi de tequila”, care a captat imediat atenția fanilor. În acest videoclip, Antonia își arată latura senzuală, dansând la bară și purtând lenjerie intimă neagră din dantelă, o abordare care a stârnit multe reacții pozitive din partea admiratorilor săi. Această piesă, care vorbește despre dezamăgirea în dragoste și căutarea evadării într-un univers euforic, a fost inspirată dintr-o poveste reală, mărturisită chiar de o persoană care i-a scris Antoniei pe Instagram.

„Ploi de tequila surprinde acel moment în care o persoana dezamăgită în iubire se pierde într-un univers ambiguu şi euforic. Din punct de vedere al senzualității, inspirația acestui videoclip este o persoană care mi-a scris pe Instagram povestea vieții ei. Ulterior, am ajuns să cunosc această persoană și m-am pus în pielea ei în acest videoclip”, a declarat Antonia, despre noua sa piesă.

Artista a explicat că videoclipul reflectă trăirile intense ale unei persoane care trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Antonia a intrat în pielea acestei persoane și a transpus povestea în imagini, aducând un plus de emoție și senzualitate piesei sale.

Pe plan personal, Antonia și Alex Velea formează un cuplu solid de mai bine de nouă ani. Deși Alex a cerut-o în căsătorie în 2021, cei doi nu s-au grăbit să-și oficializeze relația. Cu toate acestea, fanii lor așteaptă cu nerăbdare să îi vadă în fața ofițerului de stare civilă. Relația lor a fost mereu una publică și apreciată de admiratori, iar cei doi sunt cunoscuți pentru modul deschis în care își trăiesc povestea de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: