Redactia.ro
Home » Sport » Antrenorul lui Ionuț Radu a fost demis! Ce se întâmplă cu românul

Antrenorul lui Ionuț Radu a fost demis! Ce se întâmplă cu românul

Antrenorul lui Ionuț Radu a fost demis

Antrenorul lui Ionuț Radu a fost demis. Thiago Motta a fost dat afară de la Genoa, iar italienii au deja un nou tehnician. Davide Nicola.

Italienii de la Genoa au decis să facă o schimbare care să salveze echipa. L-au adus pe banca tehnică pe Davide Nicola, în vârstă de 46 de ani. Acesta a semnat un contract pe 6 luni, iar dacă salvează echipa de la retrogradare își va prelungi înțelegerea.

„Responsabilitatea a ajuns pe mâna lui Davide Nicola, fostul jucătorul al clubului nostru în anii ’90. Davide Nicola a fost antrenorul celor de la Udinese, Crotone, Bari, Livorno și Lumezzane și duminică va conduce direct primul antrenament. Clubul vrea să îi mulțumească domnului Thiago Motta pentru toată dedicarea pe întreaga perioadă petrecută la echipă”, a fost anunțul oficial publicat pe site-ul celor de la Genoa.

Ionuț Radu, în pericol

Genoa este la un pas de a adduce un alt portar. Discuțiile se pare că au fost finalizate și cât de curând vor fi semnate actele de transfer. Este vorba de portarul Mattia Perin, care a mai evoluat la Genoa. Italienii au decis să mai aducă un portar, după ce evoluțiile românului nu au impresionat în ultima perioadă. Echipa stă extrem de rău în clasament. Formația lui Ionuț Radu a acumulat doar 11 puncte în 17 partide și ocupă ultima poziție, cea cu numărul 20 în Serie A.

Citește și: Contractele fabuloase din China dispar! Ce decizie a luat federația

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: