Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM! Peste 3 zile se va așterne prima zăpadă în România

Anunț ANM! Peste 3 zile se va așterne prima zăpadă în România

Anunț ANM! Peste 3 zile se va așterne prima zăpadă în România

Prima zăpadă în România. Administrația Națională de Meteorologie anunță că iarna își va intra în drepturi și că vor fi temperaturi sub zero grade Celsius.

Prima zăpadă în România! Peste 3 zile se va așterne prima zăpadă în România

Potrivit ANM, temperaturile de iarnă își vor face apariția în câteva zile în România. Temperaturile vor scădea până la 9-10 grade în data de 22 noiembrie. Variațiile de la o zi la alta vor fi în general nesemnificative și se vor înregistra temperaturi maxime de 3-4 grade. Iar în data de 18-21 noiembrie vor apărea temperaturi minime cuprinse, în medie, între 2 și 4 grade.

În zona de munte, precipitațiile vor fi ridicate în intervalul 18-22 noiembrie, dar și în intervalul 24-30 noiembrie.

Vremea în Moldova

În data de 18-20 noiembrie se vor înregistra temperaturi maxime ridicate decât cele normale perioadei, între 12 și 15 grade. Între timp, vremea se va răci, temperaturile ajungând între 1 și 2 grade. După data de 23 noiembrie, temperaturile vor crește, iar până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, se vor atinge în medie 7-8 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 18-22 noiembrie, apoi va crește din nou începând cu data de 25 noiembrie.

Vremea în Muntenia

În primele zile ale intervalului valorile maxime diurne se vor menține peste cele climatologic specifice perioadei, urmând a se situa în jurul unei medii de 17 grade, pentru ca după data de 20 noiembrie acestea să scadă spre 5 grade. Ulterior datei de 22 noiembrie temperaturile maxime vor crește ușor de la o zi la alta, spre valori în jurul a 10…12 grade.

Vremea în Transilvania

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal la începutul intervalului când, în medie, se vor înregistra temperaturi maxime în jurul a 16 grade, apoi se va răci, maximele urmând a scădea spre temperaturi în jurul a 8 grade în data de 22 noiembrie.

Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în datele de 18, 20 și 21 noiembrie și din nou după data de 25 noiembrie

Vremea în Dobrogea

Valorile de temperatură diurne se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, în jurul unei medii de 17 grade. Apoi vremea va intra într-un proces de răcire ce va conduce la înregistrarea, în data de 22 noiembrie, a unor valori maxime medii în jurul a 6 grade.

Citeste si:Scandal în handbalul românesc! 3 jucătoare ar fi încălcat regulamentul WADA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: