Redactia.ro
Home » Știri » Anunţ de ultimă oră în cazul Simonei Halep. Ce mesaj a primit fostul lider WTA de la TAS

Anunţ de ultimă oră în cazul Simonei Halep. Ce mesaj a primit fostul lider WTA de la TAS

ULTIMĂ ORĂ: Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

Cazul Simonei Halep, suspendată timp de 4 ani pentru dopaj, a atins un punct crucial odată cu încheierea procesului de apel desfășurat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Sportiva și-a susținut apărarea între 7 și 9 februarie 2024, evidențiind că nu a avut niciodată intenția de a se dopa sau de a încălca regulile sportului. Chiar dacă o dată exactă pentru publicarea hotărârii nu a fost încă stabilită, Simona Halep rămâne fermă în convingerile sale și așteaptă cu încredere ca adevărul să iasă la iveală.

Anunţ de ultimă oră în cazul Simonei Halep

În cadrul audierilor, judecătorii au analizat probele prezentate de ambele părți și se pregătesc să emită o hotărâre odată ce vor ajunge la o concluzie. Comunicatul oficial emis de TAS a subliniat că, deși procesul s-a încheiat, nu se poate stabili o dată precisă pentru publicarea deciziei finale. Această incertitudine nu clintă însă încrederea Simonei Halep în adevărul pe care îl susține și dorința ei de a reveni pe teren.

„Audierile Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) v. Simona Halep s-au încheiat astăzi, în jurul orei 16:30, cu pledoariile finale ale părţilor. Totul a decurs conform programului.  Părțile au fost informate că juriul TAS va delibera începând de acum și va întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost stabilită o dată pentru publicarea unei decizii finale”, a anuţat TAS.

Ce mesaj a primit fostul lider WTA de la TAS

În ciuda lipsei de claritate, Simona Halep și-a exprimat încrederea în apărarea sa și în justiție. Ea a subliniat că a avut șansa să își prezinte apărarea și crede ferm că adevărul va ieși la iveală. Sportiva a transmis un mesaj de încredere și determinare, declarându-și dorința de a reveni pe teren și de a-și continua cariera sportivă.

„Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, a transmis Simona Halep, relatează RTV. 

Așteptarea pentru verdictul TAS poate fi tensionată și incertă, dar Simona Halep rămâne hotărâtă și fermă în convingerile sale. Își exprimă încrederea că adevărul va fi stabilit și se va demonstra nevinovăția sa. Fanii și comunitatea sportivă își așteaptă cu nerăbdare întoarcerea Simonei pe teren, iar ea se angajează să facă tot ce îi stă în putință pentru a reveni și a străluci din nou în lumea tenisului.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: