Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultimă oră. Românii care au carduri de energie trebuie să știe asta

Anunț de ultimă oră. Românii care au carduri de energie trebuie să știe asta

Poșta Română a emis o notificare crucială pentru beneficiarii cardurilor de energie din România. Este esențial ca toți cei care primesc acest ajutor guvernamental să fie la curent cu detaliile semnificative. Aflați mai multe informații în articolul următor!

Anunț important pentru românii care au carduri de energie

Poșta Română a făcut un anunț important pentru toți cetățenii români care sunt beneficiari ai cardurilor de energie. Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții acestui operator național de servicii poștale și de curierat din România, sumele primite ca ajutor pot fi cheltuite doar până la o dată clară în cursul acestui an.

Așa cum este cunoscut de către toți cei care sunt beneficiari ai cardurilor de energie, acestea pot fi utilizate pentru achitarea facturilor de energie termică și electrică. Totuși, românii trebuie să fie conștienți că aceste carduri vor avea o dată de expirare stabilită la 27 decembrie 2023, conform anunțului efectuat de Poșta Română.

Prin urmare, resursele alocate beneficiarilor români în 2023 pot fi utilizate până la această dată inclusiv. Dacă data de 27 decembrie este depășită, suma primită nu mai poate fi folosită. Conform informațiilor furnizate de sursa citată anterior, un singur card poate fi utilizat pentru mai multe plăți către diferiți furnizori, până când suma alocată este epuizată.

Toți românii trebuie să știe asta. Ce se va întâmpla cu persoanele care au carduri de energie

„Vă încurajăm să le utilizați până la această dată (27 decembrie 2023, n.r.). Verificați soldul rămas pe card și asigurați-vă că îl utilizați integral înainte de data de expirare”, au avertizat reprezentanții companiei naționale.

Aceste carduri de energie au fost acordate persoanelor vulnerabile pentru a asigura plata facturilor lor. Fiecare cetățean a primit o sumă fixă de 1.400 de lei, și aceasta este acordată pe baza consumului sau a statutului de gospodărie vulnerabilă.

Este important de subliniat că ajutoarele primite de la stat, prin intermediul cardurilor de energie, conform declarațiilor Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), pot fi utilizate pentru achitarea facturilor de energie electrică, energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze, și, de asemenea, pentru procurarea altor materiale de încălzire care pot fi folosite în scopul încălzirii locuințelor.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: