Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important pentru români. Ministrul finanțelor are vești bune pentru data de 1 ianuarie

Anunț important pentru români. Ministrul finanțelor are vești bune pentru data de 1 ianuarie

Iată că vin și vești bune pentru români o dată cu schimbările politice din ultima vreme. Ministrul Finanțelor a spus că de la 1 ianuarie 2022 va exista această schimbare. Despre ce este vorba.

Ministrul Finanțelor, anunț de ultim moment

Ministrul Finanțelor a făcut un anunț prin care îi asigură pe românii că Guvernul nu va crește taxele și nici nu va introduce altele noi anul viitor. Conform spuselor acestuia bugetul pregătit la Ministerul Finanțelor va fi unul care să stimuleze economie, asigură cel care a preluat portofoliul. Adrian Câciu, actualul Ministru al finanțelor a precizat că nu vor exista alte taxe, iar cele existente nu vor fi mărite pentru ca bugetul de anul viitor să fie mai mare.

Pregătim un buget echilibrat și responsabil pentru a stimula economia și a împărți mai corect banii țării pentru binele tuturor românilor! Am început analiza proiecțiilor bugetare pentru anul viitor și fundamentarea documentelor care însoțesc proiectul de buget pentru 2022: Strategia fiscal-bugetară și proiectul legii plafoanelor bugetare.

Avem de recuperat multe întârzieri și lucruri nerealizate la timp, dar lucrăm temeinic, așezat și găsim soluții. Colegii de cabinet știu că ușa biroului meu este oricând deschisă. Discutăm despre necesarul de finanțare pentru proiectele și politicile fiecărui minister, despre prioritățile din programul de guvernare. Avem ambiția să chibzuim cât mai bine banii publici.

Este nevoie de mai mare responsabilitate în alocarea bugetară, astfel încât să asigurăm pentru tot parcursul anului viitor banii pentru plata pensiilor, salariilor, drepturilor sociale, precum și pentru finanțarea proiectelor de investiții așteptate de români, susținerea serviciilor publice, îndeosebi pentru măsurile de combatere a pandemiei.”, este mesajul postat de Adrian Câciu, ministrul de Finanţe.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: