Redactia.ro
Home » Coronavirus » Anunț îngrijorător al premierului Orban, după numărul uriaș de infectări cu COVID-19: Se pregătesc noi măsuri

Anunț îngrijorător al premierului Orban, după numărul uriaș de infectări cu COVID-19: Se pregătesc noi măsuri

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis că vor fi luate noi măsuri pentru a limita răspândirea cazurilor de coronavirus, în contextul în care numărul de infectări bate record după record aproape în fiecare zi.

Premierul Ludovic Orban avertizează că se impun măsuri de limitare a coronavirusului

Ludovic Orban a explicat că după ce legea carantinării și a izolării va intra în vigoare, vor începe discuțiile pentru a fi luate noi măsuri care să stăvilească răspândirea virusului.

Prim-ministrul a explicat că în acest moment sunt folosite toate instrumentele posibile pentru ca pandemia de coronavirus să fie ținută sub control și a făcut referire la legea privind carantina și izolarea, prin care statul poate să ia măsurile ce se impun pentru ca un bolnav infectat să fie tratat corespunzător, fie la spital, fie acasă.

Odată ce va intra în vigoare această lege, ce reglementează măsurile ce pot fi luate în cazul persoanelor infectate cu coronavirus, vom avea parte și de alte reguli destinate protecției populației împotriva COVID-19.

Totuși, premierul Ludovic Orban a ținut să transmită că nimeni nu dorește să fie luate în considerare sau puse în aplicare restricțiile, dar dacă situația o impune, acestea vor fi cu siguranță aplicate.

Ce măsuri se impun dacă continuă creșterea cazurilor

Prim-ministrul a transmis populației un mesaj, un îndemn de a respecta regulile impuse pentru a limita pe cât posibil cazurile de coronavirus.

„Obiectivul nostru este acela de a utiliza de toate pârghiile instituționale pe care le avem la dispoziție pentru a stăpâni epidemia și pentru a reduce numărul de infectări. Imediat ce intră în vigoare legea ( n. Red. Legea carantinei și izolării) vom stabili toate măsurile și toate acțiunile necesare care sunt permise de noua lege astfel încât să luptăm eficient pentru apărarea sănătății. Nu ne dorim să includem nicio restricție suplimentară. Transmitem același mesaj către oameni: respectați regulile, respectați măsurile de protecție sanitară”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Luni, în țara noastră au fost confirmate 681 de cazuri noi de infectare cu COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: