Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul făcut de către reprezentanții RCS-RDS. Ce ofertă va fi disponibilă cu doar trei lei pe lună

Anunțul făcut de către reprezentanții RCS-RDS. Ce ofertă va fi disponibilă cu doar trei lei pe lună

rcs rds

Digi RCS-RDS este una dintre cele mai importante companii de telecomunicații și servicii de internet din România. Această firmă se bucură de un succes semnificativ pe piața locală, datorită ofertei sale atractiv de accesibilă pentru clienți. Numeroși utilizatori își transferă numerele de telefon la Digi sau aleg serviciile lor, având în vedere calitatea serviciilor oferite la costuri reduse. Iată care este cea mai nouă opțiune cu care vin pe piață cei de RCS-RD!

Anunțul făcut de către reprezentanții RCS-RDS. Ce ofertă va fi disponibilă

RCS-RDS se bucură de notorietate pe piața românească în ceea ce privește serviciile de telecomunicații și internet.

Compania oferă opțiuni atractive pentru utilizatorii din România, fie că vorbim despre planuri de telefonie mobilă sau despre serviciile de televiziune. În plus, Digi furnizează și alternative variate pentru clienții lor, cu tarife accesibile pentru toate categoriile de consumatori.

Ofertă RCS-RDS de nerefuzat. Clienții pot beneficia de ea cu doar 3 lei pe lună

Ca exemplu, este disponibilă o opțiune suplimentară mai puțin cunoscută, la doar 3 lei lunar. Aceasta îți oferă acces la serviciul de televiziune digitală, permițându-ți să adaugi și serviciul Film Now la comanda ta. „Extraopțiunea Film Now este disponibilă doar împreună cu serviciul DigiTV Digital și este contra cost. Valoarea lunară a extraoptiunii este 3 lei/lună”, se arată în comunicatul celor de la Digi.

Acest serviciu oferit de RCS-RDS la un cost lunar de doar 3 lei aduce la îndemâna clienților săi producții cinematografice premiate și apreciate pe plan mondial, cu o calitate video în înaltă definiție (HD) pentru o experiență mai captivantă. Film Now este, de asemenea, disponibil pe platforma Digi Online, permițându-ți să te bucuri de cele mai interesante filme oricând și de oriunde în țară. Tot ce trebuie să faci este să selectezi filmul preferat și să apeși butonul de redare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: