Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul făcut de Ministrul Muncii despre creșterea pensiilor. Sunt vizați milioane de pensionari

Anunțul făcut de Ministrul Muncii despre creșterea pensiilor. Sunt vizați milioane de pensionari

Ministrul Muncii, anunț de ultimă oră! Va avea loc o nouă majorare a salariului minim. Cu cât vor crește veniturile românilor

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că pensiile românilor vor crește de la 1 ianuarie 2023 cel puțin cu rata inflației. Acum, Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut precizări în legătură cu acest subiect. Se vor majora sau nu pensiile românilor?

Pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2023

Președintele PSD a dat asigurări că pensiile românilor vor fi majorate și că această schimbare va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2023. „Nu Ciolacu creşte pensiile, nu este o pomană pentru acei oameni, este o lege pe care o respectăm, exact cum am respectat şi Legea 153 (Legea salarizării unitare 153/2017 – n.r.)”, spunea preşedintele PSD. declarat Marcel Ciolacu, atunci când a fost întrebat dacă vor fi majorate pensiile.

Ministrul Muncii dă asigurări că promisiunea va fi respectată

Marius Budăi a declarat că promisiunea făcută de președintele PSD va fi respectată începând cu 1 ianuarie 2023.
„Domnul preşedinte a făcut o declaraţie în conformitate cu legea care a spus că dacă prevede o creştere anume de la 1 ianuarie sau o creştere pe anual cu rata inflației şi 50% din creșterea salariului brut se va respecta.

Asta nu exclude o creştere anul acesta şi nu exclude o analiză a actualului guvern pe tot ce înseamă măsuri şi pachete sociale pe anul acesta.

(…)Suntem extrem atenți la evoluția cifrelor şi vom lua măsurile necesare pentru a proteja puterea de cumpărare a categoriilor vulnerabile unde se încadrează şi pensionarii”, a spus Marius Budăi la Antena3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: