Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Oana Zăvoranu. ”Vine și bebe că este cazul”

Anunțul făcut de Oana Zăvoranu. ”Vine și bebe că este cazul”

GALERIE FOTO (2)

Oana Zăvoranu stârnește controverse cu fiecare apariție. Vedeta le-a mărturisit fanilor că este pregătită să devină mamă pentru prima oară. 

 

Anunțul-bombă făcut de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere vedete din showbiz. Actrița spune mereu ceea ce gândește, mai ales în privința persoanelor din online. Vedeta s-a hotărât să răspundă curiozităților fanilor ei și nu a ezitat când a venit vorba de viața personală. Zăvo a vorbit și despre o posibilă sarcină și a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru prima oară.

Ona Zăvoranu a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru prima dată, iar în urmă cu un an a spus că și-ar dori și îi ofere lui Alex Ashraf un băiețel. Astfel, bruneta își dorește ca familia ei să se mărească cât mai curând posibil.

”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a răspuns Ona Zăvoranu fanilor.

Oana Zăvoranu declara în anul 2017 că își dorește să apeleze la o mamă-surogat și că ar fi dispusă să plătească 100.000 de euro pentru acest lucru.

“De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţii faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, spunea Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, la acea vreme.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

După divorțul de Pepe, Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ahraf în 2017. Cei doi s-au declarat mai fericiți ca niciodată și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

”Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu la acea vreme.

Însă, cei doi au avut parte și de momente dificile. Oana Zăvoranu și Alex au fost chiar în pragul despărțirii.

În ultimul an, certurile au devenit din ce în ce mai dese. Oana l-a și dat afară din casă pe Alex acum câteva luni, dar au decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Din păcate, problemele dintre ei s-au accentuat, fiecare are multe de reproșat celuilalt. Este foarte greu de crezut că vor găsi un numitor comun și că își vor putea salva mariajul. Pentru că nici unul nu știe încotro să o apuce, amândoi încearcă să țină toate aceste probleme departe de public, să nu se afle”, au declarat surse apropiate cuplului.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: