Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul lansat de Robert De Niro. Actorul va deschide un hotel pe litoralul Mării Negre

Anunțul lansat de Robert De Niro. Actorul va deschide un hotel pe litoralul Mării Negre

Robert De Niro își deschide un nou hotel.

Actorul Robert De Niro, cunoscut nu doar pentru rolurile sale iconice din cinematografie, ci și pentru afacerile sale în domeniul ospitalității, are în plan deschiderea unui nou hotel de lux pe litoralul Mării Negre, în orașul Varna, Bulgaria. Acesta este unul dintre cele două noi proiecte hoteliere pe care Nobu Hospitality, compania de care De Niro este co-proprietar, le va inaugura în această țară.

Proiectele de succes ale lui Robert De Niro

Nobu Hospitality, renumită pentru combinarea serviciilor de ospitalitate de înaltă clasă cu experiențe culinare excepționale, își mărește astfel prezența pe piața europeană. În colaborare cu investitorul BSPF Bulgaria și cu operatorul local GHV-Dolphins, cele două proiecte promit să redefinească standardele de lux pe piața hotelieră din Bulgaria.

Hotelul din Varna este planificat să ofere oaspeților nu doar cazare de lux, ci și o experiență culinară de neuitat, sub semnătura bucătarilor de la Nobu, cunoscuți pentru preparatele lor inovative și rafinate. Pe lângă acesta, un al doilea hotel este planificat să fie deschis într-o clădire istorică din centrul capitalei Sofia, combinând astfel istoria cu modernitatea.

Nobu Hospitality a fost fondată în 1994 și de atunci și-a extins rapid amprenta globală, gestionând în prezent 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidențe în cele mai prestigioase locații din întreaga lume. Prin această expansiune, compania își consolidează reputația de lider în industria ospitalității de lux.

Robert Niro și hotelul de la malul Mării Negre

Primul hotel Nobu a fost deschis în Las Vegas în 2013 și a reprezentat punctul de plecare pentru o serie de inițiative de succes care au urmat. Fiecare locație este aleasă cu grijă și dezvoltată astfel încât să reflecte atmosfera locală, oferind în același timp o experiență internațională de neuitat.

Investiția pe litoralul Mării Negre marchează un nou capitol în strategia de expansiune a companiei și subliniază angajamentul continuu al lui De Niro față de industria ospitalității. Deschiderea acestui hotel nu numai că va atrage turiști din întreaga lume, dar va contribui și la dezvoltarea economică locală, creând noi locuri de muncă și promovând regiunea ca destinație turistică de top.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: