Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul momentului în showbiz! Bogdan de la Ploiești s-a despărțit de Cristina Pucean

Anunțul momentului în showbiz! Bogdan de la Ploiești s-a despărțit de Cristina Pucean

„Bombă” în showbiz-ul românesc. Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit. Cei doi îndrăgiți artiști și-au spus, din nou, „adio”. Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de celebra dansatoare pe pagina sa de Instagram.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost unul dintre cele mai îndrăgite și aclamate cupluri din România. Povestea lor de dragoste a fost una impresionantă, dar, din păcate, se pare că au ajuns să se despartă pentru a doua oară. În trecut, cei doi au mai trecut printr-o despărțire, dar au reușit să-și regăsească calea împreună.

Cristina a făcut anunțul tulburător în miezul nopții printr-o postare pe InstaStory. Vestea a lovit ca un trăsnet pe fanii lor. Nimeni nu se aștepta la o veste atât de dureroasă, mai ales că nu existau semne că relația lor ar fi avut probleme. De fiecare dată când apăreau la evenimente, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

Reacție în miez de noapte despre despărțire

În prezent, niciunul dintre cei doi artiști nu a dezvăluit motivul despărțirii. Este posibil ca Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean să își țină fanii la curent cu privire la această situație, iar adevărul va ieși la suprafață. În plus, Cristina a șters toate pozele în care apărea alături de Bogdan de la Ploiești de pe contul său de Instagram. Și Bogdan de la Ploiești a făcut același lucru pe rețelele de socializare.

„Relația mea cu BDLP de astăzi s-a încheiat”, a fost mesajul transmis de Cristina Pucean pe pagina personală de Instagram, în miez de noapte.

De-a lungul timpului, relația lor a trecut peste mai multe încercări. Cu toate acestea, chiar și după despărțiri anterioare, cei doi au reușit să se regăsească.

Cu mai bine de un an în urmă, cei doi au mai trecut printr-o despărțire, iar Cristina a dorit să clarifice situația. Dansatoarea a explicat pe larg motivele care au dus la despărțirea lor în acea perioadă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: