Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul pus pe o tarabă care i-a amuzat pe toți cumpărătorii. Inventivitatea vânzătorilor nu are limite

Anunțul pus pe o tarabă care i-a amuzat pe toți cumpărătorii. Inventivitatea vânzătorilor nu are limite

struguri

Inventivitatea vânzătorilor nu cunoaște limite. Iată la ce anunț a apelat un vânzător, în încercarea de a scăpa mai repede de pe tarabă de strugurii pe care îi avea!

Anunțul pus pe o tarabă care i-a amuzat pe toți cumpărătorii

Vânzătorii apelează la tot felul de trucuri pentru a atrage atenția clienților și a-i determina să achiziționeze produsele pe care aceștia le scot la vânzare. Afișează etichete scrise cu markerul, având litere groase și ieșind astfel în evidență. Uneori apelează la jocuri de cuvinte pentru a stârni râsul clienților și a-i determina să scoată banii din buzunar.

Mesajul unui vânzător de struguri a reușit să facă deliciul celor care au trecut prin piața în care aceștia erau afișați și nu este exclus ca aceștia să se fi vândut ca pâinea caldă.

Imaginea a fost distribuită pe net și a făcut furori

„Am ajuns la struguri. Sunt dulci. Recomand. 5 lei kilogramul. Semnat, Vulpea”, a fost mesajul care a adus zâmbetul pe chipurile celor care au trecut prin respectiva piață. Internauții au apreciat în număr ridicat imaginea cu pricina, postarea fiind redistribuită de peste o mie de ori. Comentariile au fost de ordinul zecilor, semn că utilizatorii au fost foarte amuzați de anunțul expus de către vânzător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: