Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul trist al serii pentru fumători! Țigările Marlboro dispar definitiv de pe piață

Anunțul trist al serii pentru fumători! Țigările Marlboro dispar definitiv de pe piață

Într-un anunț surprinzător ce a cutremurat lumea fumătorilor, directorii de la Philip Morris au comunicat că celebrele țigări Marlboro și L&M vor dispărea complet de pe piață. Această decizie drastică a stârnit curiozitatea și speculațiile publicului, mai ales că aceste branduri au fost emblemă în cultura fumatului timp de mai bine de un secol.

După zeci de ani de dominare în industria tutunului, Marlboro, celebru pentru reclamele cu cowboy, apariții în filme și impactul său asupra modei și lumii mondene, va părăsi scena fumatului. Însă, decizia de a renunța la aceste branduri nu a fost luată la întâmplare; șefii de la Philip Morris au expus cu claritate motivele care stau în spatele acestei schimbări monumentale.

Țigările Marlboro dispar de pe piață

Unul dintre directorii de la Marlboro a declarat că Philip Morris dorește să se distanțeze de ceea ce i-a adus notorietate și profituri considerabile timp de peste un secol: țigările. Este un pas neașteptat, întrucât fumatul a fost parte integrantă a identității acestui gigant al industriei tutunului. Cu toate acestea, schimbarea vine în contextul unui efort aparent de a adopta o abordare mai orientată către beneficiul consumatorului decât către promovarea unui brand.

Philip Morris pare să-și reevalueze complet strategia, misiunea și viziunea. În loc să se concentreze exclusiv pe profiturile aduse de țigări, compania își îndreaptă atenția către sănătatea consumatorilor. Un reprezentant al companiei a subliniat faptul că încurajează oamenii să renunțe la fumat și că această schimbare nu vine doar din dorința de a evita problemele legale asociate cu produsele cu efecte nocive, ci și dintr-o convingere reală că este momentul pentru o schimbare radicală.

Totuși, este important de menționat că, din perspectivă legală, Philip Morris are obligația de a avertiza consumatorii asupra pericolelor la care se expun prin fumat. Prin urmare, decizia de a renunța la țigări este, într-un fel, o mișcare strategică pentru a rămâne în conformitate cu normele și reglementările în vigoare.

„Am venit la Philip Morris pentru a ajuta compania să scape de țigări cât mai repede posibil. Țigările sunt dăunătoare. Cel mai bine este să nu începeți niciodată să fumați sau să vă opriți imediat. Acesta ar fi idealul.

Dar mai există și realitatea vieții. În cele din urmă, m-am întrebat dacă nu există abordări mai bune decât cercetarea de laborator pură și mi-am dat seama cât de mult se poate obține prin prevenire”, a spus Alexander Nussbaum, șeful afacerilor științifice și medicale de la Philip Morris.

Compania nu renunța la business

Această schimbare dramatică în direcția companiei nu înseamnă, însă, renunțarea totală la piața tutunului. Philip Morris nu va abandona complet lupta pentru a satisface nevoile consumatorilor dependenți de nicotină. În loc să ofere țigări tradiționale cu ardere dăunătoare, compania se va concentra pe promovarea dispozitivelor de tip Iqos, prezentate ca „viitorul” fumatului pentru cei care nu doresc să renunțe la această activitate.

Dispozitivele Iqos sunt cunoscute pentru a oferi o alternativă mai sănătoasă la țigările tradiționale, prin încălzirea tutunului în loc să-l ardă. Această abordare este considerată de mulți ca o opțiune mai puțin nocivă pentru sănătate, oferind în același timp o experiență similară cu fumatul tradițional. Astfel, în ciuda renunțării la Marlboro și L&M, Philip Morris rămâne în joc, adaptându-se la schimbările din preferințele consumatorilor și la cerințele unei societăți tot mai preocupate de sănătate.

„Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini viziunea de a oferi alternative științifice, fără fumat, fumătorilor adulți care nu vor renunța și să-i încurajăm să treacă. În Germania, aceste alternative includ, de exemplu, încălzitoarele de tutun și țigările electronice, care nu necesită procese de ardere și, prin urmare, sunt reduse semnificativ în poluanți în comparație cu țigările.

Cu toate acestea, acesta este doar un prim pas către un viitor fără fumat. În calitate de companie tehnologică bazată pe cercetare, continuăm să investim și vom continua să aducem pe piață alternative la țigări fără tutun și fără fum în viitor”, a adăugat reprezentantul firmei, în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: