Redactia.ro
Home » Monden » Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv. A „colindat” Capitala îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy

Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv. A „colindat” Capitala îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy

GALERIE FOTO (8)Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv

Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv. O cunoscută moderatoare tv din România a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Aceasta a cutreierat Capitala îmbrăcată într-o provocatoare. Cu toate astea, apariția sa nu se ridică deloc la nivelul imaginii pe care și-a format-o la televizor. Despre cine este vorba?

Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv. A „colindat” Capitala îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy

Apariția îndrăzneață a unei celebre prezentatoare tv. Recent, o moderatoare celebră de la noi a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul inedită. Nu va mai ținem pe jar și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Denise Rifai. Prezentatoarea de la Kanal D a fost surprinsă de paparazzi de la Evz.ro în timp ce se plimba cu bolidul de lux prin Capitală. Vedeta tv a atras privirile bărbaților după ce a oprit la o benzinărie pentru a alimenta autoturismul. Deși telespectatorii au văzut-o pe Denise adoptând întotdeauna un stil elegant, aceasta a șocat cu noua sa apariție.

Denise Rifai a coborât din mașină, fiind îmbrăcată cu o pereche de pantaloni extrem de scurți și strâmți, care îi acopereau doar jumătate din posterior.Vedeta tv a intrat în benzinarie pentru a-și cumpăra cafea, după care s-a întors la mașină, lăsându-i bacșiș angajatului de la benzinărie care i-a făcut plinul.

Denise Rifai, plină de celulită, dar nu se ferește să o etaleze

Deși prezentatoarea tv se declară adepta unui stil de viață sănătos, mărturisind că este foarte strictă cu dieta sa, noile imagini contrazic cele spuse. Denise Rifai nu a fost nici ea ocolită de celulită, dușmanul tuturor femeilor. În imagini se poate observa cum vedeta are posteriorul acoperit de celulită. „Sunt foarte strictă cu dieta mea și cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei și avem un metabolism diferit față de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum așa ceva și cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învățăm să fim echilibrați în alimentație. Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, niște tone de cacao, poate, din când în când”, spunea Denise Rifai.

Denise Rifai, plina de celulita
Denise Rifai, celulita
Denise Rifai, celulita

Denise Rifai este un nume important în spațiul media din România, având o experiență amplă în domeniul jurnalismului. Vedeta și-a construit o carieră de succes, moderând diferite emisiuni politice. Chiar dacă se știu numeroase lucruri despre cariera sa, informațiile referitoare la viața personală sunt destul de limitate. Denise preferă să fie discretă atunci când vine vorba despre acest subiect. În prezent, prezintă „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune  difuzată pe Kanal D, invitând în platou nume grele din diferite domenii din România.

Denise și-a început cariera ca prezentator în cadrul unui post de radio, după care a lucrat timp de 9 ani pentru postul de televiziune Realitatea Tv. La început a fost reporter economic, după care a revenit ca moderator în cadrului aceleiași televiziuni. Șatena a absolvit două facultăți, dar niciuna dintre ele nu au legătură cu televiziunea.

Etichete: