Redactia.ro
Home » Știri » Apariție ciudată pe trunchiul unui copac. Credincioșii cred că e chipul lui Iisus, preoții spun că seamănă cu o cântăreață celebră FOTO-VIDEO

Apariție ciudată pe trunchiul unui copac. Credincioșii cred că e chipul lui Iisus, preoții spun că seamănă cu o cântăreață celebră FOTO-VIDEO

Apariție ciudată pe trunchiul unui copac. Credincioșii cred că e chipul lui Iisus, preoții spun că seamănă cu o cântăreață celebră

O apariție cel puțin ciudată pe trunchiul unui copac i-a făcut pe oameni să facă mai multe asemănări. Unii credincioși susțin că ar fi apărut în mod miraculos chipul lui Iisus, preoții, pe de altă parte, susțin că seamănă cu o cântăreață celebră. Iată despre ce e vorba.

Apariție ciudată pe trunchiul unui copac. Credincioșii cred că e chipul lui Iisus, preoții spun că seamănă cu o cântăreață celebră

O apariție neobișnuită pe scoarța unui copac din orașul polonez Parczew a stârnit o dezbatere aprinsă între locuitori. Unii au observat o formă care, în opinia lor, prezenta o asemănare cu Iisus.

„Îl văd pe Domnul Isus, chipul și coroana Lui”, a spus un bărbat pentru tabloidul Fakt.

Acesta este într-adevăr un fel de miracol sau avertisment. Voi veni aici în fiecare zi. Mă rog aici.

Alții au respins complet această idee.

Este doar un fel de boală a copacilor”, a spus un alt vizitator, Lucjan. „S-a întâmplat ca semnele de pe scoarță să se alinieze așa.”

Sursa foto: Twitter, utilizator Jakub Bujnik @JakubBujnik

Conform publicației Notes from Poland, curia catolică locală a respins, evident, ideea că imaginea are origine divină. În contextul discuțiilor, preoții locali au remarcat că această apariție seamănă mai degrabă cu o cântăreață travestită care a devenit celebră după ce a câștigat Eurovision în 2014. Un purtător de cuvânt al curiei a glumit spunând că seamănă cu Conchita Wurst, adică drag queen-ul care a câștigat Eurovisionul, decât cu Iisus.

Dacă urmărim istoria aparițiilor, nu vedem niciuna pe coaja unui copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al curiei, părintele Jacek Świątek, pentru ziarul local Dziennik Wschodni, a relatat adevarul.ro.

Nu va exista nicio reacție din partea noastră, pentru că biserica se ocupă de probleme serioase, nu de senzații ieftine.

Există clar o diviziune clară de opinii, iar interpretarea acestei imagini poate fi influențată de credințe religioase, convingeri personale sau contextul cultural al individului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: