Redactia.ro
Home » Știri » Aproape de TRAGEDIE la Untold 2023. Un incendiu de pe scenă a adus aminte de Colectiv 2015. Pompierii au intervenit de URGENŢĂ! (VIDEO)

Aproape de TRAGEDIE la Untold 2023. Un incendiu de pe scenă a adus aminte de Colectiv 2015. Pompierii au intervenit de URGENŢĂ! (VIDEO)

Un incendiu care s-a declanşat, vineri, pe scena unui concert susţinut la Untold 2023, le-ar fi adus aminte participanţilor de Colectiv 2015. Un echipament a luat foc, iar incendiul a fost stins de pompierii ISU.

Zeci de mii de fani au mers, vineri, să vadă show-urile mult așteptate ale Irinei Rimes, Ava Max și Bebe Rexha pe scena principală. Un moment mai neplăcut al serii a avut loc la show-ul lui Alok, în jurul ora 01:30, când scena a luat foc de la efectele pirotehnice.

Mirosea a fum

Focul nu a fost unul de anvergură, însă participanții s-au plâns de mirosul de fum care a fost degajat după ce zona din apropierea locului din care sunt lansate artificiile a luat foc.

Miroase foarte tare a fum, am văzut cum s-a stins repede incendiul, însă oamenii au început repede să se panicheze. Nu cred că ar fi locul unde să vrei să fii prins când fiecare aleargă pentru viața lui. Este bine că până acum nu au existat evenimente, să spun așa, decât ăsta”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, un cititor prezent la eveniment.

Conform autorităților, a fost vorba despre o defecțiune a unei platforme de unde sunt lansate artificii care a generat flacără.

“A fost vorba despre o defecțiune a unei platforme pentru lansarea artificiilor care a generat flacără și care a fost stinsă imediat cu stingătoarele poziționate în prealabil în apropiere”, a transmis Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Sute de mii de oameni la Untold 2023

De ce evenimentul se putea transforma într-o tragedie chiar mai mare decât ce a fost la Colectiv 2015? Pentru că pe arena din Cluj nu sunt 300-500 de persoane, ci numărul bate spre suta de mii, fără staff-ul autorizat și artiști.

Nu este prima oară când se întâmplă un astfel de incident, după ce acum patru ani un echipament de pe scenă a luat foc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: