Redactia.ro
Home » Știri » Aproape un an de la dispariția Luizei Melencu. Misterele din anchetă: ce s-a întâmplat în ziua fatidică

Aproape un an de la dispariția Luizei Melencu. Misterele din anchetă: ce s-a întâmplat în ziua fatidică

Aproape un an de la dispariția Luizei Melencu. Misterele din anchetă: ce s-a întâmplat în ziua fatidică

După aprope un an de la dispariția Luizei Melencu, încă avem o mulțime de necunoscute și ies la iveală nereguli. Ce s-a descoperit acum în anchetă.

Deși fată figureză, în rechizitoriul DIICOT, ca fiind moartă, ea este și pe lista persoanelor dispărute. Aceste fracturi de logică ne fac să ne întrebăm cum se desfășoară, în realitate, ancheta în cazul Caracal.

Problema a fost ridicată de Adriana Oprea, jurnalist Libertatea care a observat derapajele.

Luiza Melencu, căutată sau moartă?

La acest moment, se poate pune întrebarea dacă autoritățile o mai caută pe Luiza sau se conformează că aceasta ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă.

Adriana Oprea susține că „cei de la DIICOT au schimbat definiția traficului de persoane și au adaptat această definiție la ceea ceea ce aveau ei în dosar”</strong>.

În cadrul emisiunii marca Liberatea, „Adriana Nedelea la FIX”, jurnalista Adriana Oprea declarat că a observat în rechizitoriul DIICOT există asemănări atât în cazul dispariției Luizei Melencu, cât și a Alexandrei Măceșanu.

„Sunt identice și în fracturile de logică. Abia așteptam să văd cum explică procurorii că telefonul Luizei a fost aruncat în ziua răpirii pe 14 aprilie, iar Dincă a sunat-o pe bunică a doua zi.


În comunicatul de presă al DIICOT nu ni se explică acest lucru. Este reluată secvența cu aruncarea telefonului în timp ce ducea fata spre casa lui. La fel este și în cazul Alexandrei”
, a afirmat Adriana Oprea.

Mai mult, s-a pus problema de unde știaDincă numerele de telefon ale bunicului Luizei și ale mamei Alexandrei.

Din cauza acestor frânturi de logică, este de-a dreptul bizară situația în care s-a ajuns: Luiza este și moartă, dar și persoană dispărută.

Și Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, i-a acuzat pe procurorii DIICOT de greșeli:

„Dacă observați au pus copy-paste așa zisa asasinare a Luizei ca și a Alexandrei. N-au o imaginație prea bogată din acest punct de vedere. Cred că au văzut prea multe filme.”

De asmenea, avocata a declarat că după trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă, dosarul va ajunge la Tribunalul Slatina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini