Redactia.ro
Home » Știri » Ce mesaj au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă. Au avut un șoc când au citit

Ce mesaj au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă. Au avut un șoc când au citit

gheorghe dincă

Cazul Caracal. Au trecut 8 luni de când polițiștii au descoperit că mecanicul Gheorghe Dincă a răpit și violat o adolescentă, pe care apoi ar fi ucis-o. Lucrurile au rămas învăluite în mister, ancheta fiind marcată de multe controverse.

Modul în care Dincă a scăpat de trupul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani luată la ocazie, a fost pus tot timpul la îndoială. Multe voci au susţinut că incendierea ar fi fost imposibilă într-un timp atât de scurt. În plus, în telefonul criminalului din Caracal s-ar fi găsit un mesaj suspect, primit de acesta chiar pe 25 iulie, după ce adolescent a cerut ajutor la 112.

În telefonul criminalului a fost găsit mesajul: „Ştim că e la tine. Eliberează fata!”. Individul l-a primit pe 25 iulie, după ce numărul de pe care Alexandra ceruse ajutor la 112 a fost publicat pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor din Dobrosloveni.

Ce s-a descoperit în laptopul criminalului

„Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani”, a declarat Norica Nicolai, politician și fost procuror. Afirmațiile sale au fost susținute și de avocatul Ingrid Mocanu. „Este foarte, foarte posibil să fie de la autorități”, consideră ea.

Gheorghe Dincă a fost prezent atunci când anchetatorii au încercat să găsească contactele din telefon. Anchetatorii cercetează dacă există mai mulți complici. Potrivit unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele individului ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra Măceșanu să dispară, conform RTV.

De asemenea, anchetatorii au mai găsit două telefoane dar și un laptop în care Gheorghe Dincă ascundea imagini deocheate cu diferite minore. Anchetatorii au căutat şi telefonul Luizei Melencu, cealaltă tânără răpită și violată de bărbat, într-un lan de floarea soarelui, unde Dincă a susţinut că l-a aruncat.

Procesul a fost anulat

Judecătorii au luat o decizie fără precedent în cazul lui Gheorghe Dincă. Se pare că procesul a fost anulat, în urma măsurilor de precauție împotriva pandemiei de coronavirus. Nu este singurul proces în care s-a luat această decizie. Procesul amânat era unul foarte important pentru Cumpănașu, deoarece Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația, susținând că nu le-a omorât pe fete.

„DINCĂ s-a speriat de CORONAVIRUS‼‼‼ S-a amânat procesul de maine de la Slatina‼ Să-l protejăm pe Dincă, sa nu aflăm adevarul‼ Îmi este scârbă‼ P.S. VĂ IUBIM ÎNGERII NOȘTRI MINUNAȚI‼ NU V-AM UITAT ȘI VOM LUPTA PT VOI PÂNĂ LA MOARTE”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: