Redactia.ro
Home » Știri » Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”. Pensionarii nu și-au primiti banii, aceasta fiind singura sursă de venit al bâtrânilor. Poșta Română nu le-a transferat banii pensionarilor nici până în ziua de azi.

Aproximativ un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”

În România, peste un milion de bătrâni încasează pensia cu ajutorul Poștei Române, iar peste două milioane de pensionari primesc banii cu ajutorul cardului bancar.

După ce a lucrat 30 de ani în agricultură, Cătălina Brezeanu nu și-a mai primit pensia din data de 9 decembrie, iar venitul lunar este de 1.400 de lei.

Am împrumut pe 28 decembrie 300 de lei, iar la ora actuală mai am 3 lei în buzunar. M-am împrumutat pentru mâncare și am plătit cheltuielile casei”, a declarat pensionara într-un interviu.

Ministrul Muncii anunță schimbări drastice

Femeia i-a transmis un mesaj ministrului Muncii, susținând că și-ar dori ca acesta să aibă mai multă grijă de bâtrânii statului.

Pe de altă parte, Violeta Alexandru, ministrul muncii precizează într-o postare pe Facebook, că a cerut băncilor săptămâna trecută să plătească pensiile. Aceasta a explicat că procedura este mai grea și anunță în curând schimbarea acesteia. „Ce mă interesează pe mine: să ajungă banii cât mai repede la pensionari”, a scris ministrul Muncii.

Citeste si:Anunț pentru toți consumatorii! Au crescut prețurile la aproximativ toate alimentele. Topul produselor scumpe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini