Redactia.ro
Home » Monden » Are cu cine se laudă! Cât de frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan! Ce studiază tânăra

Are cu cine se laudă! Cât de frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan! Ce studiază tânăra

GALERIE FOTO (6) Cât de frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan

Cătălin Crișan se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Deși pe plan profesional a avut întotdeauna succes, pe plan personal cântărețul a avut mai multe relații eșuate. Acesta a fost căsătorit de trei ori și are trei copii.

Are cu cine se laudă! Cât de frumoasă este fiica lui Cătălin Crișan! Ce studiază tânăra

Cătălin Crișan se poate considera un bărbat și un tată norocos. Artistul are trei copii, fiind căsătorit de trei ori. Cea mai lungă căsnicie a cântărețului a fost cea cu medicul Lucia Buculac, cu care are doi copii. Cei doi au fost împreună 20 de ani, divorțând în 2009, atunci când îndrăgitul artist s-a îndrăgostit de o altă femeie, tot medic. Ioana Alina Cupșa a fost femeia care i-a dăruit cel de-al treilea copil lui Cătălin Crișan.

La acea vremea, Raris și Daria, copiii mai mari s-au simțit abandonați de artist. Vreme de câțiva ani, relația lor s-a răcit. Ei bine, din 2017, artistul a reluat legătura cu cei doi copii ai săi, el despărțindu-se de Ioana. “Copiii au fost reticenți, Cătălin s-a chinuit mult să îi reapropie. Dar a avut răbdare și acum totul este bine. Se vizitează, se sfătuiesc, iar Daria îi cere sfaturi muzicale”, a declarat un apropiat al artistului.

Cum arată fiica lui Cătălin Crișan

Daria, fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac în vârstă de 19 ani a renunțat la facultatea de Medicină pentru a deveni actriță. Aceasta a reușit să-i calce pe urme tatălui său, acesta fiind extrem de mândru de ea. “După lupte seculare, care au durat aproape o adolescenţă, am învins! Acesta a fost visul meu. Nu altul. Niciodată. Nu al altcuiva. Tocmai s-a împlinit.Aveţi curaj. Fiţi sinceri!”a spus Daria. Imediat mama sa a completat-o “Atunci când îţi asculţi sufletul, viaţa îţi arată calea ! Mult succes în viitoarea carieră de actriţă!”.Daria este angajată a Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Se pare că tânăra a moștenit talentul de la ambii părinți, dacă ne aducem aminte de momentele în care Cătălin și Lucia cântau împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: