Redactia.ro
Home » TV » Are deja 18 ani și este fiica unei prezentatoare TV. Cele mai recente fotografii cu ea au făcut senzație pe Instagram

Are deja 18 ani și este fiica unei prezentatoare TV. Cele mai recente fotografii cu ea au făcut senzație pe Instagram

GALERIE FOTO (4) Eva Berecleanu

Andreea Berecleanu se poate mândri nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o familie frumoasă. Vedeta are o fiică de 18 ani de care este extrem de mândră. Frumoasă, inteligentă și dorinică de succes, Eva, fiica Andreei Berecleanu este un motiv de fală pentru mama sa.

Eva, fiica andreei Berecleanu este preocupată de machiaj

Andreea Berecleanu se poate lăuda cu o familie frumoasă. Ea are o fată cu care se poate mândri. Eva a împlinit deja 18 ani și are multe pasiuni din domeniul artei.

Acum, ea se ocupă de paginile sale de pe rețelele de socializare, unde publică tutoriale de machiaj. Cu acest lucru se ocupă de când s-a întors acasă de la studiile din Marea Britanie. Are vacanță și când va fi cazul va reveni la cursuri în Regatul Unit.

„Eva, după un tutorial de make-up pe contul ei de Instagram, eu, cu ochelarii de 0,5 în caz că-mi obosesc ochii de la cât am de scris. Ne-am trezit amândouă cu rame aproape identice, ea purtându-i doar că accesoriu de stil. Chiar că așchia nu prea sare departe de trunchi!”, a scris Andreea Berecleanu pe contul său de socializare.

Ce relația au Eva și Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie mândră. Relația pe care o are cu fiica ei este una bazată pe sinceritate și pe înțelegere reciprocă.

”Eva, oriunde ar fi, și de obicei știu unde este, îmi răspunde la telefon. Îmi spune: mama, îți spun foarte sincer îmi place unde sunt, mă simt bine cu prietenii mei, vreau să mai dansez, te rog mai lasă-mă o oră”, spunea fosta prezentatoare TV.

Totuși, Andreea Berecleanu este de părere că părinții ar trebui să le acorde puțină libertate copiilor lor și să le lase spațiu pentru secrete.

”E normal să fie discreție din partea părinților. Dincolo de această prietenie, de această relație pe care o stabilești cu fata ta, trebuie să ții cont de faptul că există o parte secretă, o mică, mică și nevinovată parte secretă și în viața ei”, a spus Andreea Berecleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: