Redactia.ro
Home » Monden » Are milioane de euro în cont, dar se îmbracă modest! Cum a apărut îmbrăcată soția lui Gigi Becali la biserică?

Are milioane de euro în cont, dar se îmbracă modest! Cum a apărut îmbrăcată soția lui Gigi Becali la biserică?

GALERIE FOTO (8)

Luminița Becali este una dintre soțiile de milionari, din țară, mai exact, a latifundiarului Gigi Becali. Deși își permite lucruri scumpe, nu arată acest lucru și atunci când merge la biserică. Luminița Becali a fost surprinsă de paparazzi îmbrăcată în haine modeste.

Are milioane de euro în cont, dar se îmbracă modest

Luminița Becali poate fi numită drept o femeie credincioasă, asemeni soțului ei, Gigi Becali. Deși are milioane de euro în cont, ea se îmbracă modest. Cel puțin, așa a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce se afla la biserică.

Luminița Becali a fost văzută în timp ce ieșea dintr-o biserică din Capitală, îmbrăcată cu o blană maro, la care a asortat o bluză albă cu model negru și o eșarfă roșie care îi acoperea capul, semn că respectă regulile sfinte. Totodată, Luminița Becali a purtat o fustă lungă neagră și o pereche de cizmulițe negre de iarnă. În mână ținea o geantă care se potrivea cu ținuta, de culoare maro și, de altfel, Luminița Becali a avut grijă să-și acopere nasul și gura cu mască de protecție.

După ce a aprins câteva lumânări, Luminița Becali era așteptată într-un bolid de lux,  de unul dinte bodyguarzii soțului ei Gigi Becali. Doar că, acesta nu a ținut cont de regulile de circulație, așa cum a ținut cont Luminița Becali de cele religioase. În apropiere de casă, el a trecut peste linia continuă, fapt care contravine codului rutier.

Sursa: Spynews

Luminița Becali, verișoară de gradul trei cu Gigi Becali

Deși sunt căsătoriți de foarte mulți ani, Luminița Becali și Gigi Becali au, totuși, un grad de rudenie, verișori de gradul trei. După o tradiție la machedoni, mariajul lor a fost planificat de familii. Atunci când a cunoscut-o pe Luminița Becali, milionarul avea 26 de ani, iar aceasta 14 ani.

Gigi Becali spune că își iubește foarte mult soția, în pofida tradiției care i-a adus împreună, deși sunt verișori.

Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de traditie. Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu conteaza asta prea mult. Barbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica”, a declarat patronul FCSB, în urmă cu mult timp.

Cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali! Gigi şi Luminiţa Becali

„Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele, si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!” a mai explicat Gigi Becali despre soția lui.

Luminița Becali este un om discret, spre deosebire de soțul ei, Gigi Becali. Ea evită aparițiile publice și mai ales interviurile. Luminița Becali i-a dăruit lui Gigi Becali trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina. Una dintre ele s-a căsătorit anul trecut și a adus pe lume și un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: