Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a făcut accident cu bolidul de lux. Cum arată mașina după ce a fost avariată FOTO

Gigi Becali a făcut accident cu bolidul de lux. Cum arată mașina după ce a fost avariată FOTO

GALERIE FOTO (5) FCSB, CSA Steaua, proces am

După ce a fost surprins, marți, fără mască, într-o farmacie din Capitală, Gigi Becali a fost urmărit de ghinion. Odată ce s-a urcat la volanul bolidului său de lux, latifundiarul a făcut accident.

Gigi Becali a făcut accident cu bolidul de lux

Gigi Becali a atras toate privirile, marți, după ce a intrat fără mască într-o farmacie din zona Dorobanți și a împărțit bani parcagiilor din zonă, care l-au ajutat să care câteva cutii până la bolidul său de lux. Odată ce s-a urcat la volanul mașinii scumpe, latifundiarul a avut parte de ghinion: a făcut accident, informează playtech.ro.

Concret, Gigi Becali a plecat de la farmacie cu un Bentley Bentayga, în valoare de 250.000 de euro. Cu acesta, milionarul a trecut ulterior, pe roșu, așadar nu a respectat regulile de circulație și s-a ales mai apoi cu bolidul ”șifonat”.  Mai exact, aripa din stânga este zgâriată foarte bine, iar farul este spart. Va trebui să scoată ceva bani acum, Gigi Becali, pentru reparație, chiar dacă nu este vorba despre ceva grav.

Gigi Becali, fără mască

Gigi Becali pare că nu se teme de coronavirus. Ieri (marți-n.r) a intrat într-o farmacie din zona Dorobanți fără mască de protecție și a discutat cu angajații de acolo despre achiziționarea unor produse. Nimeni nu i-a atras, însă, atenția asupra faptului că nu are mască. S-a dus către mașina sa să scoată un teanc de bani și s-a întors înapoi în farmacie, de unde a ieșit cu trei cutii cu produse farmaceutice. Parcangiii din zonă i-au sărit în ajutor, iar el i-a răsplătit cu zeci de lei, așa cum făcea pe vremuri.

Sursă foto: Cancan

De ce nu poartă Gigi Becali mască de protecție

Cu toții cunoaștem latura religioasă a lui Gigi Becali, iar motivul pentru care refuză să poarte mască de protecție este încrederea lui în Dumnezeu.

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a explicat Gigi Becali.

De altfel, Gigi Becali este de părere că virusul SARS-COV2 a fost creat în laborator pentru a crea panică în lume și pentru a o distruge. De asemenea, el este de părere că în România coronavirusul nu are putere, deoarece suntem un popor ortodox.

„Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pacee. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a mai adăugat patronul FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: