Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, în rol de Moș Crăciun cu o căciulă cu ”Îngeri”. Gestul latifundiarului

Gigi Becali, în rol de Moș Crăciun cu o căciulă cu ”Îngeri”. Gestul latifundiarului

FCSB, CSA Steaua, proces am

Gigi Becali a fost surprins, zilele acestea, de paparazzi într-o ipostază diferită față de cum îl știam. Cu o căciulă pe cap cu ”Îngeri” a reușit să fie Moș Crăciun pentru câțiva colindători.

Gigi Becali, în rol de Moș Crăciun cu o căciulă cu ”Îngeri”

Gigi Becali a fost fotografiat de paparazzi în cel mai diferit mod față de cum eram obișnuiți să-l vedem, până acum. S-a ”echipat” cu o căciulă cu ”Îngeri” (Angels) în limba engleză” și a reușit să fie Moș Crăciun pentru câțiva colindători, informează cancan.ro.

Înainte de acestea, Gigi Becali a coborât din bolidul său de lux, la o farmacie din Dorobanți unde… a intrat fără mască de protecție, iar nimeni nu i-a atras atenția latifundiarului. Gigi Becali a discutat cu una dintre angajate și a plasat o comandă.

Sursa: Cancan

Ulterior, s-a orientat către mașina sa scumpă și de acolo a luat un teanc cu bani. El a comandat trei cutii cu produse farmaceutice, iar pentru a nu le căra singur, i-a pus pe câțiva parcagii să îl ajute. Evident, nu i-a lăsat nerăsplătiți patronul de la FCSB. El le-a dat tuturor bani, așa cum o făcea pe vremuri.

Sursa: Cancan

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire?

Este cunoscută firea credincioasă a patronului FCSB. Vărul său, Giovanni Becali a spus că Gigi Becali ar vrea în viitor să ajungă la o mănăstire de călugări. „El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali.

De ce nu poartă Gigi Becali mască

Gigi Becali a precizat că refuză să poarte mască deoarece are încredere în puterea lui Dumnezeu.

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a explicat latifundiarul.

Totodată, Gigi Becali crede că virusul a fost creat în laborator pentru a distruge lumea, iar pentru că noi suntem o țară ortodoxă suntem protejați de Dumnezeu.

„Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pacee. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a mai adăugat patronul FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: