Redactia.ro
Home » Știri » Ce maşină îl plimbă pe Patriarhul Daniel prin România? Doar Gigi Becali mai are aşa ceva

Ce maşină îl plimbă pe Patriarhul Daniel prin România? Doar Gigi Becali mai are aşa ceva

GALERIE FOTO (2) Mașina Patriarhului Daniel

Mașina Patriarhului Daniel. Iată cu ce bolid de lux se plimbă Patriarhul Daniel pe străzile din țara noastră.

Cu ce mașină se plimbă Patriarhul Daniel. Costă enorm

Patriarhul Daniel se plimbă numai cu mașini alese, după cum putem observa din diverse fotografii, de la evenimente publice.

Acesta a iscat un scandal monstru în urmă cu ceva timp, când a fost inaugurată Catedrala Mântuirii Neamului. Atunci, Patriarhul Daniel a sosit cu o mașină care costă nu mai puțin de 140.000 de euro. Este vorba despre gama de vârf produsă de Mercedes-Benz, anume Maybach. Un astfel de autoturism poate ajunge la sume enorme, prețul lui de pornire fiind de la 140.000 de euro.

Totuși, la acel moment, în urma scandalului care a fost produs, când mulți oameni l-au criticat pe Patriarhul Daniel pentru alegerea sa de a se prezenta la evenimentul sfințirii Catedralei Naționale, Patriarhia a transmis un punct de vedere.

Astfel, reprezentații Patriarhiei au transmis că Patriarhul Daniel are rang de șef de stat, așa că a fost nevoie ca acesta să se supună regulamentului de protecție și să fie auds la sfințirea Catedralei cu o mașină a Serviciului de Protecție și Pază.

„Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen. Patriarhul nostru a trebuit să urce în acea mașină care NU aparține Patriarhiei”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, la acel moment.

Ce mașină are, de fapt, Patriarhul Daniel

Mașina pe care o deține, în realitate, Patriarhul Daniel este un Volkswagen Multivan de culoare argintie. Nu se poate spune că aceasta este o mașină de lux, dar nici prețul ei nu este unul mic. Astfel, cel mai probabil Patriarhul Daniel a plătit suma de 40.000 de euro pentru mașina pe care o conduce. Totuși, în funcție de dotările sale, o astfel de mașină poate să ajungă și la suma de 60.000 de euro.

„Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc. Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, declara Patriarhul Daniel.

Masina Mercedes Maybach
Masina Mercedes Maybach
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini