Redactia.ro
Home » Monden » Are o nouă iubită, dar George Burcea încă poartă verigheta! Ce spune mama Vivianei Sposub despre el

Are o nouă iubită, dar George Burcea încă poartă verigheta! Ce spune mama Vivianei Sposub despre el

George Burcea și Viviana

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a început în timpul emisiunii TV ”Ferma” și se continuă și până acum. Dacă la început nu au putut să-și oficializeze relația în presă din cauza prevederilor contractuale, acum nu se mai ascund și trăiec povestea de dragoste la care au visat.

George Burcea încă poartă vergheta 

Deși are o nouă iubită, se pare că George Burcea nu poate trece peste despărțirea de fosta lui soție Andreea Bălăn. În timpul unui interviu în care George și Viviana vorbeau despre cum este să stea împreună în izolare, pe degetul lui George s-a putut observa vergheta pe care o purta atunci când era căsătorit cu Andreea. Fanii emisiunii au putut vedea același lucru la George Burcea, căci actorul nu a renunțat la bijuterie nici măcar în cadrul competiției de la Pro TV.

Cei doi par să se înțeleagă foarte bine, iar Viviana a făcut față primului lor test de cuplu când au stat în aceeași casă timp de două săptămână. „Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat! Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.” a completat Viviana Sposub, potrivit cancan.ro.

Ce părere are mama Vivianei despre relația ei

Între cei doi îndrăgostiți este o diferență de vârstă de aproape 10 ani. Viviana a mărturisit și ce părere are mama sa despre relația ei cu fostul soț al Andreei Bălan. Ea susține că familiea ei este fericită și că îi susține.

”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a adăugat Viviana.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: