Redactia.ro
Home » Monden » Are sau nu Raed Arafat o iubită?! Fondatorul SMURD: „Nu poate nimeni să trăiască…” VIDEO

Are sau nu Raed Arafat o iubită?! Fondatorul SMURD: „Nu poate nimeni să trăiască…” VIDEO

Are sau nu Raed Arafat o iubită?! Fondatorul SMURD: „Nu poate nimeni să trăiască...”

Raed Arafat, provocat cu câteva întrebări intrigante

Raed Arafat, un nume cunoscut în România datorită contribuției sale semnificative la dezvoltarea serviciilor de urgență și reanimare, a fost invitat, în urmă cu câteva luni, la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”. În acest interviu deschis și sincer, medicul de origine siriană a dezvăluit latura sa mai puțin cunoscută, inclusiv aspecte legate de viața sa personală.

Raed Arafat, fondatorul SMURD (Serviciul Mobil de Urgență și Reanimare), a schimbat în mod profund modul în care România abordează situațiile de urgență medicală. Cu o carieră impresionantă în domeniul medical, acest medic a fost adesea subiect de curiozitate pentru publicul larg, dar și de speculații și zvonuri în presă.

În podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, Raed Arafat a fost provocat cu câteva întrebări intrigante, extrase din căutările pe Google legate de numele său.

Această declarație a stârnit, desigur, interesul publicului și a dat naștere unor speculații cu privire la viața personală a lui Raed Arafat. Cu toate acestea, merită subliniat faptul că orice persoană publică are dreptul la intimitate și la protejarea vieții personale. Faptul că Raed Arafat a ales să țină aceste detalii departe de ochii curioșilor nu ar trebui să influențeze judecata cu privire la realizările sale profesionale sau la contribuția sa la sistemul de sănătate din România.

„Adrian Artene: Aș vrea să vă adresez cinci întrebări la care să răspundeți dumneavoastră repede, sunt întrebări pe care le-am decupat din volumul de căutări de pe Google, când tastezi Raed Arafat. E un soi de ce întreabă românii când scriu despre Raed Arafat și motorul de căutare sugerează câteva căutări în funcție de interesul celor care v-au scris numele. „Raed Arafat medic”, dacă nu ați fi fost medic, ce ați fi fost?

Raed Arafat: Medic!

Adrian Artene: „Raed Arafat Wikipedia”, ce nu s-a scris niciodată pe internet despre dumneavoastră și ar fi fost relevant?

Raed Arafat: Nu știu, că nici n-am citit ce au scris despre mine acolo, ca să vă spun. Așa că treaba asta cu Wikipedia, nu știu dacă știți, dar pe perioada pandemiei au încercat unii să introducă foarte multe chestii false în ea.

Și la un moment dat Wikipedia a blocat contul meu, să nu mai poată fi modificat de către alții pe o perioadă de timp. Dar asta am fost informat după ce am descoperit niște chestii, mi-au zis alții «uită-te ce au scris», că sunt rudă cu Omar Hayssam, că nu știu ce. Și atunci Wikipedia a blocat accesul.

Adrian Artene: Care fake news v-a deranjat cel mai mult la adresa dumneavoastră, poate această relație de rudenie cu Omar Hayssam?

Raed Arafat: Nu, a fost folosită mult. Mi-a plăcut chestia asta, că sunt condamnat la moarte în Palestina și fugit în România. După care mi-a plăcut odată, cineva îmi spune la Constanța că au fost în fața unui hotel și discutau despre o construcție care se făcea vizavi, un resort. Și vine paznicul și spune «asta e a lui Arafat».

Persoana mă cunoștea și zice «chiar, de unde știți?», «știu eu, este a lui Arafat, el construiește și vine săptămânal să o verifice». Și asta după ce mă sună și îmi zice «uite ce spune paznicul». Acum că paznicul o zicea din prostie sau ca să răspândească un fake news intenționat, asta nu mai am de unde să știu.

Adrian Artene: „Raed Arafat religie”, unde este Dumnezeu în viața dumneavoastră?

Raed Arafat: Peste tot! 

Adrian Artene: „Raed Arafat salariu”, cât câștigați?

Raed Arafat: Salariul meu este salariu de Secretar de Stat, oficial este aproape de 10.000 de lei. Deci asta este de câțiva ani, înainte era 5.000 și când au crescut salariile am ajuns la 9.700 și ceva, plus norma de hrană, deci se învârte cam pe la 10.000 de lei”, au discutat cei doi în cadrul interviului. 

Are sau nu Raed Arafat o iubită

Una dintre aceste întrebări a fost legată de existența unei posibile iubite în viața sa. Răspunsul lui Raed Arafat a fost enigmatic, afirmând că aceste informații sunt „clasificate.”

„Adrian Artene: Și „Raed Arafat soție”, mai credeți în iubire?

Raed Arafat: Normal, nu poate nimeni să trăiască fără asta. 

Adrian Artene: Aveți iubită în acest moment?

Raed Arafat: Astea sunt informații clasificate!”, a fost discuția dintre cei doi. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: