Redactia.ro
Home » Monden » Ariana Grande s-a măritat în mare secret! Cum a arătat artista în rochie de mireasă, primele imagini de la nuntă. FOTO

Ariana Grande s-a măritat în mare secret! Cum a arătat artista în rochie de mireasă, primele imagini de la nuntă. FOTO

GALERIE FOTO (4)

Ariana Grande s-a căsătorit în secret pe 15 mai 2021, cu agentul imobiliar Dalton Gomez. Nunta a fost una aparte și s-a ținut cont de regulile pandemiei. Doar 20 de persoane au luat parte la eveniment. Iată imagini din timpul ceremoniei, făcute publice, pe rețelele de socializare, chiar de Ariana Grande.

Ariana Grande s-a măritat în mare secret! Cum a arătat artista în rochie de mireasă, primele imagini de la nuntăd

Nunta Arianei Grande și a agentului imobiliar Dalton Gomez a avut loc în casa artistei din California, pe 15 mai. Ariana (27 ani) a fost superbă în rochie de mireasă, care i-a scos în evidență silueta impecabilă. De altfel, rochia a fost fără bretele și i-a scos în evidență și spatele gol al Arianei. Voalul a fost nelipsit de pe cap, iar întreaga ținută a fost accesorizată și cu o fundiță, potrivit Vogue.com

Dalton Gomez și celebra artistă s-au logodit în decembrie 2020 și iată că în această primăvară au făcut marele pas. Unul dintre oamenii care se ocupă de Ariana Grande a dat detalii despre eveniment: ”S-au căsătorit. A fost o nuntă mică şi intimă, cu mai puţin de 20 de oameni. Toţi erau fericiţi”, a spus acesta.

Inside Ariana Grandes Intimate AtHome Wedding

Nu se știe cu exactitate cine a contribuit la întregul look al Arianei Grande. Cert este că, în urmă cu câțiva ani, la Met Gala, Vera Wang i-a promis Arianei Grande că ea se va ca ocupa de aspectul ei fizic, atunci când va fi mireasă.

Image may contain Clothing Apparel and Footwear

Cert este că mirele a purtat un costum Tom Ford, iar cerceii Arianei sunt de la  Lorraine Schwartz. Aceștia au fost aleși astfel încât să se asorteze cu inelul de logodnă, alcătuit dintr-un diamant și o perlă.

Getting wedding day readyAriana's polished halfup hair and soft curls were the work of Josh Liu and her natural makeup...

Cine este, mai exact, Dalton Gomez

Dalton Gomez este un tânăr în vârstă de 25 de ani ce lucrează în domeniul imobiliarelor și se cunoaște cu multe vedete internaționale, precum Miley Cyrus. Dalton este originar din sudul Californiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: